Aktywne Wpisy

Wardegas +431
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +109
źródło: 20251219_114134
Pobierz

No tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zamiast drzwi otworzyc (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Szybciej i ciszej ;)
Mnie raz dziabnęli- miałem pręty stalowe na pace.
Drugim razem odpięli plandekę i ktoś się w-----ł o drabinę XD hałasu jak sam s-------n
Drugie auto przez 3 lata nic, aż go pod domem pomalowali sprajem jak kiero poszedł rzeczy do domu zanieść XD
@PanKracy582 Kiedyś jak stałem na nocce w koło mnie pocieli 5 plandek, jeden nawet drzwi zostawił otwarte bo na pusto jechał, a i tak to to nie uratowało.
@wezsepigulke
Najdroższy ładunek jaki mi się trafił to jakieś specjalistyczne złączki miedziane. W papierach była faktura na 520k e (╥﹏╥) Nawet licząc jako złom miedziany 24 tony x 20 zł/kg to fortuna. Dziennie jechałem po 500-550km od jednego parkingowego guantanamo do następnego :D
Komentarz usunięty przez autora
Nie ukradli tylko przecięli plandekę i skontrolowali co mam.
Źle się wyraziłem