Aktywne Wpisy

denazyfikacja +274
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
Naza_Dzikowski +246
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Właśnie dlatego zawsze kisnę z osób wierzących we wróżbiarstwo, że wróżby pasują do nich idealnie. Tylko do 95% innych osób pasują tak samo
Wydaje mi się że takie "lecenie na heja" przez życie powoduje brak self-perspective.
Że wystarczająco mocno nic ludzi nie zmusiło, do tego żeby się nad sobą zastanowili, i takie podmuchy emocjonalne, jak zaskoczenie po przeczytaniu tekstu który rzekomo zgadza się z ich osobowością,
Szkoda, że mnie ominęła ocena dopasowania tekstu do mojej osoby, ale jak bym miał oceniać to bym dał nie.
Bardzo zdziwiły mnie pierwsze zdania i tak wysoka korelacja na poziomie całości 72% i jednostkowo nawet do 95%. Daje to do myślenia i chyba powinienem bardziej zwracać na to uwagę. Jeśli można prosić o jakieś teksty, które poruszają ten temat, był bym bardzo wdzięczny. Czekam
Porównanie tych dwóch wyników mogłoby być ciekawe, chociaż oczywiście należałoby go brać z dużą dozą