Aktywne Wpisy
Cancermoon +167
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Ca_millo +7
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
@waskizlo: zdajesz sobie sprawę że nie wszyscy są tym typem ludzi, że chcą zmieniać miejsce pobytu, łatwo im zmienić pracę otoczenie itp? Mnóstwo ludzi
@powaznyczlowiek: no tak bo ad personam wcale nie jest januszowate xD
@krootki: ale w 99% jest, w tym 1% to moze i mozna debatowac ale jak zabezpieczenie straci wartosc to i tak bank sobie przywlaszcza nieruchomosc bo jest wpisany w ksiedze i tego nie zmienisz
No, ale żeby nie być gołosłownym:
Kredyt na 30 lat 315 000
Tak jak mowilem, mitem jest ze kupno jest tansze choc oczywiscie
ALE
Żeby było fair, musielibyśmy wiziąć pod uwagę wszystko co napisałem w ostatnim zdaniu. Czyli nie liczyć tego porównując do 15 letniego mieszkania 45m, a nowego w podobnym
@billy0o: Zgodnie z ustawą, jeśli nie będziesz się wyrabiać z kredytem musisz dostać od banku minimum 6mc na sprzedaż nieruchomości we własnym zakresie.
@powaznyczlowiek: Tak myślałem :)
@NitaInco: To zależy. Jak masz głowę na karku, to już po studiach możesz dobrze zarabiać (zwłaszcza jeśli jesteś takim typem, o kogo faktycznie pracodawcy się biją). Ale ja akurat nie pisałam o ludziach zaraz po studiach, lecz o ludziach tuż przed 30 - którzy mają już kilka lat doświadczenia zawodowego.
W wielu branżach wartość rynkowa osób wykształconych rośnie skokowo po pierwszych latach