Wpis z mikrobloga

#programowanie #programista15k #lublin
Jaką stawkę godzinową mogę dostać jako junior .net/python dev w lublinie ?(wolę nie przecenić się za nisko XD, a wstyd najniższą krajową rzucić mimo wszystko chyba xD, stawkę absolutnie z górnej półki tez tak dosyć wstyd rzucić XD)
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Khaine: just join'a przeglądam cały czas więc wim, a JMMJ nie ma podobno pieniędzy, żeby ziomeczek z 60% etatu na 100% przeszedł więc XD, nie ma co nawet składać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@IRusio: Mam znajomego programistę z Lublina, to tam nawet nie szukał tylko od razu przyjechał do Warszawy xD Mówił, że szkoda czasu nawet na Lublin. Szczególnie że on był z C++ a tam się już w ogóle pewnie nic w tym języku nie robi.
  • Odpowiedz
@Khaine: no to faktycznie z cpp to bieda w lublinie, może z 2-3 firmy są które coś w cpp robią XD. Głównie to jest Java, i typowa webówka. Trochę ofert od sii z sharepointa(XD, nie mogą nikogo od jakiegoś czasu znaleźć, do prezesa mojego koła dzwonili, czy nie jest zainteresowany xDDDD, no i sprytnie skampili to jako junior .net developera XD), po studiach/inżynierze planuję spierdzielić do wawy/wrocka/krk/gdańska, skończyć magisterkę tam,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Khaine: są oferty na c++ najwidoczniej słabo szukał albo w danym okresie nie było.

Tak na prawdę wszystko zależy od tego jaka firma i jakiego ma klienta lub jakiego znajdzie i wtedy jest zapotrzebowanie

@IRusio: w Lublinie głównie outsourcing ale czy korpo to pewnie w niewielkich ilościach. LinkedIn masz? Jak nie to zakładaj i szukaj też na LN gdzie siedzą rekruterzy.

Albo zrób sobie listę firm IT i
  • Odpowiedz
@IRusio w embiq proponowali mi 4k brutto uop jako młodszy fullstack

Ogólnie nie polecam Lublina, ale jeśli już musisz to możesz się pomęczyć trochę zanim s---------z ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@BartekLbn91: mam LinkedIn'a kwestia że mam ugadaną rozmowę i nie wiem ile do końca mogę sobie zażyczyć też :/
@n3sta: podziękował, i wiem że Lublin to zadupie xd skończę inżyniera i raczej będę wyjeżdżał. Jak oceniasz swoich poziom wiedzy na moment kiedy cię przyjmowali ?
  • Odpowiedz
@IRusio niczego nie automatyzuje więc nie automatyczny. Manualnie też niczego nie testuje xd. Pisze testy integracyjne za programistów. Ogarniam jakieś jenkinsy, swaggery lub po prostu pisze nowe funkcjonalności.
  • Odpowiedz