Wpis z mikrobloga

#tlustyczwartek
Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego k---a polackiego pączka? xD
o k---a wyobraźcie sobie jak taki James Bond w-------a je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, u-------a mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko w--------ć, bo się pączek cały r---------i xD
a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący deser Z KLASĄ a polak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD
HALINA SZYBKO ŻRYJ TEGO PONCZKA DAWAJ NASTEMPNEGO

• 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IksdeHeheh: donat to jakieś zachodnie g---o wymyślone przez korporacje. Polski paczek niesie za sobą tradycję i siłę turbosłowian. Jest niczym pierogi przy jakichś amerykańskich... nawet nie mają odpowiednika pierogów
  • Odpowiedz
  • 18
@Flypho: Jeśli ktoś traktuje ewidentnie absurdalny tekst jak poważną tezę i zaczyna go rozbierać logicznie, to jest inwestowanie wysiłku w coś, co nie miało być merytoryczne. Już nie wspominając o zesraniu sie on pastę xD
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh:
Przecież widać, że w te paste też ktoś zainwestował jakiś wysiłek intelektualny, że to nie jest pusty rage bait typu „nie zesraj się”, więc czemu pochylenie się i analiza tego miałaby być czymś złym? XD Jakość pasty też można komentować.
Wszyscy wiemy, że to prowokacja, i nie wiem za bardzo co to zmienia.
  • Odpowiedz
@ovdose:
No k---a, jak patrzę na twoją aktywność na wykopie to produkujesz same śmieci xD. Dosłownie nie jestem w stanie znaleźć nic sensownego na twoim profilu. Myślę, że ta pasta akurat daleko wykracza ponad twoje możliwości intelektualne.
@IksdeHeheh
No robię to regularnie. I co?
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh: donut to jakaś abominacja xD nic dziwnego że dunkin donuts zdechło u nas szybciej niż przyszło, gdzie to gowno do naszego polskiego pączusia, bond go nie jadł bo w Ameryce na takie rarytasy nie gotowi
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh:
Ja tu nie analizuje pasty żadnej, skup się na te 5 sekund, zwracam ci uwagę, że d----------z się do chłopa który sobie komentuje treść w niej zawarta. Ja cię pytam o c--j się d----------z, a ty mi odpowiadasz że gość p----------y.
O c--j się do chłopa konkretnie d----------z? Napisz.
  • Odpowiedz
@projektant_doktorant wy to po zawodówce musicie być. Jak można w 2026 na pasty odpowiadać? Wiesz co to pasta normiku? Czy potrzebujesz instrukcji z obrazkami?

Nic dziwnego, że sutener wygrał wybory, jak dalej wykopki łykają stare pasty jak dziadki promocje na garnki
  • Odpowiedz