Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +54
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +15
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Polecilibyście jakąś książkę do javy w wersji script? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najlepiej jakby tam się jeszcze coś znalazło z HTML 5 i CSSa. Takie kompendium.
Ym, to takie króciutkie? Chyba że cały zestaw trzeba brać. Na bardzo zaawansowanym to jest poziomie? Bo nie ukrywam, że jakieś nowicjuszowe rzeczy typu "to jest obiekt" to już mam dawno temu za sobą xD
@Khaine: Ale wiesz czym jest obiekt? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam cały zestaw brać, jak nie teraz to za pół roku czy za rok i tak ci się przyda jak myślisz poważnie o tej ścieżce kariery.
Poza tym nie czytaj po polsku! Angielski jest standardem i próby tłumaczenia są bez sensu. Tylko można nabrać złych nawyków. Tak jak się śmialiśmy z kumplami jakby przetłumaczyć gita. Pociągnij z drzewa
@2e9d146875797f1bed81f84d: Czy ja wiem. Do nauki rzemiosła samego w sobie są średnie - tutaj praktyki się nie zastąpi teorią (ale czasem teoria dużo pomaga, bo cośtam brzęczy z tyłu głowy), ale właśnie o wycieczkę po cechach, kruczkach i haxach danego języka chodzi. Z C++ na C# mogłem przeskoczyć generalnie "tak po prostu", ale i tak było sporo konstruktów językowych i cech specyficznych, które
https://www.nafrontendzie.pl/ecmascript-6-co-nowego
Przypudrowanie żeby były klasy trochę podobne jak w C# (ale nadal bez kontroli typów chyba, więc ślisko), inlinowe lambdy dokładnie takie jak w C#, nawiasy klamrowe od tej pory działają tak jak wszędzie - tworząc local scope, promise wygląda mi na chainowanie funkcji (monadyzacja?).