Wpis z mikrobloga

wszędzie ten szajsung

@DzonySiara: Wybili się dobrymi patentami i rozsądna ceną, podkręcili cenę tak aby dalej być sensowna alternatywą dla jabłek i sobie siedzą na pozycji lidera. Jakichś turbofakapów nie mają, więc ludzie kupują - a że większość ich sprzedaży do półka średnia i wyższa to tez nie kojarzą się z typowym Andoszajsem.

W sumie chcąc kupić sensowny telefon do "zdjęć i neta" bez komplikacji to zostajesz z Apple/Samsungiem/Huawei, bo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@poprostumort:

wszędzie ten szajsung

@DzonySiara: Wybili się dobrymi patentami i rozsądna ceną, podkręcili cenę tak aby dalej być sensowna alternatywą dla jabłek i sobie siedzą na pozycji lidera. Jakichś turbofakapów nie mają, więc ludzie kupują - a że większość ich sprzedaży do półka średnia i wyższa to tez nie kojarzą się
  • Odpowiedz
  • 2
@Kic3k:
LG G7 - LCD z notchem
HTC U12 - Również LCD ogólnie cud że ta firma jeszcze żyje
Nokia 8 Sirocco - Tutaj akurat nie mam się do czego przyczepić, całkiem fajny telefon
Oppo? To wgl ma jakieś przedstawicielstwo w Polsce?
Xiaomi Mi 8 kopiuje tak chamsko iPhona że aż wstyd to nosić
  • Odpowiedz
  • 4
@TheFlashes: to mów że chodzi ci o amoleda bez notcha, a nie "telefon bez komplikacji"
mi8 przypomina iphona? no to telefon do niczego się nie nadaje xd no i wstyd to być złodziejem, a nie kupić telefon,
do tego masz problem z udziałami w rynku htc, a z Nokia już nie?
przecież do opisu sensowny telefon do zdjęć i neta pasuje połowa tyle telefonów że bez określenia budżetu nie ma
  • Odpowiedz