Aktywne Wpisy

darknightttt +26
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle

Przegrywex +22
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy

Bo są za głupi! Tak, 1,6 mln pracujących Polaków to debile. Znam ludzi, którzy robią po 20 tysięcy i programistami nie są, ale w zasadzie są to mniejsze zarobki:
-maszynista, który stale się doszkala i zdobywa kwalifikacje: 8 tysięcy netto, tak, maszynista bo się młodym nie chce uczyć tego zawodu
-glazurnik, lekko 15k wyciąga, roboty ma w cholerę, ale on myśli i zatrudnił kilku pomocników, położyli glazurę w kuchni w 3h, podłoga i ściana, po czym polecieli na następne zlecenie (kilka zleceń na dzień wychodzi)
-hydraulik, przyszedł, naprawił przeciekające łączenie (300zł), dzwoniłem do 11 hydraulików i 1 się zlitował, reszta woli na domkach pracować
-znam też profesjonalnych złomiarzy, jak z filmu Discovery. Jeżdżą ekipą i busem po Polsce, 50k do podziału na 4 wychodzi
-nie mówiąc już o robocie stricte IT, ale nie programowanie, np. właściciele stron internetowych, blogów, sklepów - to nie robota? No tak, skoro nie fizol, to nie robota.
Wszystko się rozchodzi o poszerzanie kwalifikacji, bycie specjalistą w swojej dziedzinie. Te 1,6mln ludzi (800tysięcy na minimalnej, to muszą być debile, skoro potrafi ich zastąpić Ukrainiec bez znajomości języka).
Jak ktoś w Polsce z polityków mówi, że trzeba pomóc najbiedniejszych, to mi się nóż otwiera w kieszeni. Dlaczego mamy pomagać najbiedniejszym? Są biedni, ponieważ są debilami... (wykluczając niepełnosprawnych).
#praca #biznes #programista15k #bekazpodludzi
w tydzień, co daje im około 30k miesiecznie. Oczywiście jeden z nich był tylko pomocnikiem więc raczej nie dzielili sie po równo. Podobnie montaż
Zapytałem się, dlaczego oni sami nie robią. To mi powiedział gościu, że 10k mu wystarczy i nie musi się użerać z klientami, bo wszystko robi gościu z mercedesa ;)
Za okna wyszło mi 4k, ale drugie tyle robocizna.
@kupczyk: vikop, elita internetu, sami młodzi obrotni którzy już #!$%@? dostają od natrętnych rekruterów wciskającym im na siłę oferty pracy za 20000
Także liczba osób zarabiających minimalną jest zawyżona i to konkretnie. Pewnie większość z tych osób dostaje w rzeczywistości więcej.
Komentarz usunięty przez autora
Próbujesz kijem zmienić nurt rzeki.
Żyjesz w kraju frustratow i wiecznie skrzywdzonych Polaków. Skrzywdzonych historycznie przez tych złych Niemców, Anglików i Francuzów, więc 2374 roku będą kolonizowac Jowisza a Polak nadal będzie wypominał II Wojne.
A dzisiaj jest to skrzywdzenie społeczne - wiecznie mało, wiecznie ma gorzej i wiecznie wszyscy inni tylko nie On.
Winny pracodawca, bo płaci mało a sam złodziej jeździ nowym BWM X5
Winny kumpel, bo zarabia więcej