@rezyserzycia oj Mirasku, głupie laski są głupie. Nie nastawiaj się na samotność. Ja z moim niebieskim długo się przyjaźniłam. Swego czasu oboje przy wódce marudziliśmy sobie, że na zawsze będziemy sami, bo nikt nas nie rozumie poza nami :D
@rezyserzycia dzięki, pozdrowię :) czasem naprawdę wiele lat trzeba się klepać po pleckach, żeby zorientować się, że mamy pod nosem największe szczęście. Udało mi się go nie przegapić i zawsze staram się opowiadać moją historię innym, żeby motywować ich do doceniania przyjaciół. Bez przyjaźni nie ma miłości (。◕‿‿◕。)
PO CO CI TEN YOUTUBE? NIE ZA STARY JESTEŚ NA TO? MATKO FILMIKI BĘDZIE ROBIŁ.
@rezyserzycia: Jak partner/ka mówi Ci takie rzeczy to już pora, żeby zmienić partnera lub zostać singlem. Dobrze zrobiłeś. Widzę w Tobie cząstkę samego siebie, kibicuje Ci, działaj, rozwijaj się bo robisz dobrą robotę! Pozdrawiam :)
@rezyserzycia ciesz się Mireczku że dzięki temu 'epizodowi' bardziej zrozumiałeś co chcesz w życiu robić i że nie pozwoliłeś stłamsić swojej pasji. Ja dopiero zaczynam brać oddech po 5 latach ciągłego chodzenia na kompronisy z własnymi potrzebami ( ͡º͜ʖ͡º)
@rezyserzycia świetny, wartościowy wpis, wielu facetom przydałoby się coś takiego przeczytać zanim do cna zostaną stłamszeni przez roszczeniowe księżniczki, za którymi tak ślepo biegają, mając klapki na oczach... Powodzenia w dalszej części tej historii!
Komentarz usunięty przez autora
@rezyserzycia: aha
i dlatego piszesz wysrywy na wypoku w nocy
Psiapsióły najgorzej.
~żadna kobieta nigdy
przeciez podobno pasja jest magnesem na cipki XD
i co sie stalo z tym 40-letnim gosciem? wyruchal ja kilka razy i zostawil pewnie
PS
Spoko historia mirku!
@rezyserzycia: Jak partner/ka mówi Ci takie rzeczy to już pora, żeby zmienić partnera lub zostać singlem. Dobrze zrobiłeś. Widzę w Tobie cząstkę samego siebie, kibicuje Ci, działaj, rozwijaj się bo robisz dobrą robotę! Pozdrawiam :)
@rezyserzycia: wiec trzeba robić wszystko, żeby nasze było ta lepsza wersja.
Komentarz usunięty przez autora
@grypa-grypowska: Jest magnesem na normalne, ciekawe świata dziewczyny, które same mają pasje, nie na księżniczki jak ta, z którą był OP.
Serio, czemu to robiłeś? Nic nie wymaże tej notatki przy Twoim nicku ( ͡° ʖ̯ ͡°)