@korni007 w tym momencie cieszę się że nie zmieniłem geniptv. Czasami ma jakieś przycinki ale na pewno lepiej działa niż reszta, Przynajmniej z tego co testowałem.
@bslawek: jak najbardziej, u mnie na android tv. Apka płatna 5,5 Euro. Jak dla mnie najlepsza dla IPTV więc dałem to 25 złociszy ale mam święty spokój :)
@daaniel121 no też mam to samo. Mi działa dosłownie kilka kanałów. Napisałem już do KKZ, zobaczymy co odpisza. Kobita mnie zaraz z-----e bo nie może nic oglądać xd
@korni007: ja to dzisiaj jak włączyłem TV to myślałem, że już mi wygasł pakiet ;D ale wchodze na panel a tam 2 dni, później sprawdziłem czy faktycznie w TV net i sie mega rozczarowałem, że rapid leży xd jak będziesz wiedział cos daj info :D
@bslawek: no niestety tak bywa, ale jak zmienisz sobie EPG to juz bedziesz miał i miał, a listę ja to ręcznie zmieniałem w pliku, bo z tego co wiem w apce da sie alfabetycznie albo tak jak lista leci.
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
Rapid siadł?
To jest to?
a tutaj aktywacja dzięki której możesz wgrywać listy m3u przez przeglądarkę: https://siptv.app/activation/
@slash83 też tak macie?
Aaa i da się jakoś pogrupować kanały? Bo mam listę ładnie pogrupowana a tu wszystko w jednym
źródło: comment_wtwh49UBqLGpIWNVYE9pYG7ajmXaGRHR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora