Aktywne Wpisy

Horkheimer +18
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego w Polsce jest takie społeczne przyzwolenie na jazdę po chodniku i generalnie łamanie przepisów dotyczących ruchu?
(zdjecie z neta)
#polska #zalesie #prawojazdy
(zdjecie z neta)
#polska #zalesie #prawojazdy
źródło: jazda-po-chodniku-1-1
Pobierz
mickpl +150
Jedyny kataster jaki jest skłonna wprowadzić nasza klasa rządząca to dla ludzi nieposiadających żadnego mieszkania, srogi. A potem z każdym kolejnym mieszkaniem podatek by progresywnie malał.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

#bitcoin #btc
Masa ludzi łyknęła tą ściemę i wielką wojnę bcashy, ale nikt nie wierzył już w to p---------e o Craigu Satoshim i że te bcashe są jego... NIKT POZA TOBĄ .
Największy frajer tego kabaretu. Pawlo "guru bitcoina" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
źródło: comment_074h11KMrt9EDKKUZCdwkdShhbYSlf27.jpg
PobierzRomuś tylko
To ty robisz wpisy o mnie. Jeszcze ci mało kompromitacji? Wspaniała riposta prostaku. Identyczny schemat jak ze shiciarzami setki razy. Brak argumentów to nieudolna próba jechania na siłę. Ale z ciebie zawistny burak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pokaż mi choć jedną oszukaną osobę która nie dostałą w zamian za te tethery prawdziwych dolarów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma pokrzywdzonego na ani jednego centa. Jakimś cudem odzyskują od ludzi te tethery.
Na dodatek przy drugiej weryfikacji nawet
@cyberpunkbtc: za to mamy tu ciebie i alleluja, co my biedni zrobili byśmy bez ciebie?
Ja mam w dupie czyjeś opinie a nie bronię ich ślepo i bezmyślnie.
Boli że Mam swoje opinie a jak po czasie okazuje się że są trafne to co?
To jakaś zbrodnia? Coś złego robię???
Nie mam czego się wstydzić. Ty swoich geniuszy na YT nie usłyszałeś nic pozytywnego o tetherze, lub o oczywistym scamie forka BCH a ode mnie tak
źródło: comment_pnAGZTLnE7V1vOmqwXkCtNNzvnH4W3qa.jpg
PobierzWtedy tak mu się wściekło, że dla_zabawy musiał zablokować go. A "dascoinowcy" no cóż. Znowu mieli inne zdanie niż on ;)