Wpis z mikrobloga

@cyberpunkbtc: niby o co miałbym mieć ból? I nie sieję FUDU. Tak dla Twojej wiadomości bo pewnie nie wiesz, niby skąd skoro Cię tu nie było. Ja zawsze obrywałem za to, że bronię Tethera. A teraz mówi o tym Trace a to nie jakiś random z neta. Dlatego zapytuje i dlatego umieściłem to tu. Nie uważasz się chyba za kogoś bardziej poinformowanego niż on? Poza tym Trace mówi coś jeszcze
  • Odpowiedz
@pawlo74: NIEOMYLNY? Czy ja tak mówię? Przepraszam bardzo że nie podzielam twoich frajerskich wierzeń a to co mówię sprawdza się co do joty. Już miesiąc temu opisałem dokładnie scenariusz wczorajszego.
Masa ludzi łyknęła tą ściemę i wielką wojnę bcashy, ale nikt nie wierzył już w to p---------e o Craigu Satoshim i że te bcashe są jego... NIKT POZA TOBĄ .

Największy frajer tego kabaretu. Pawlo "guru bitcoina" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
cyberpunkbtc - @pawlo74: NIEOMYLNY? Czy ja tak mówię? Przepraszam bardzo że nie podzi...

źródło: comment_074h11KMrt9EDKKUZCdwkdShhbYSlf27.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: nie ja poprostu wiem, że jesteś bogiem i bardzo mi zależy na reputacji rozumiesz? Bardzo duszę oddam za reputację i za podążaniem za stadem. ty naprawdę nie wiesz co to znaczy mieć swoje zdanie. Nacz mnie jak żyć. Zrób jeszcze jakiś wpis o bolku może? Lubisz przecież jak ludzie słuchajo, lubisz to. Plusiki też lubisz. A widzisz ja nie robię niczego pod publikę i tak mi dobrze.
Romuś tylko
  • Odpowiedz
@pawlo74: :*

To ty robisz wpisy o mnie. Jeszcze ci mało kompromitacji? Wspaniała riposta prostaku. Identyczny schemat jak ze shiciarzami setki razy. Brak argumentów to nieudolna próba jechania na siłę. Ale z ciebie zawistny burak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@pawlo74: Tether ostatnio zaczął palić tokeny kiedy kapitalizacja krypto zaczęła spadac a ludzie wycofywać gotówkę z giełd. Za pierwszym razem spalili 500 mln Tetherów.
Pokaż mi choć jedną oszukaną osobę która nie dostałą w zamian za te tethery prawdziwych dolarów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma pokrzywdzonego na ani jednego centa. Jakimś cudem odzyskują od ludzi te tethery.

Na dodatek przy drugiej weryfikacji nawet
  • Odpowiedz
@pawlo74: Ja się nie przechwalam, to ty tak gadasz.
Ja mam w dupie czyjeś opinie a nie bronię ich ślepo i bezmyślnie.
Boli że Mam swoje opinie a jak po czasie okazuje się że są trafne to co?
To jakaś zbrodnia? Coś złego robię???
Nie mam czego się wstydzić. Ty swoich geniuszy na YT nie usłyszałeś nic pozytywnego o tetherze, lub o oczywistym scamie forka BCH a ode mnie tak
  • Odpowiedz
Jakby ktoś zastanawiał się dlaczego nie przyszedł to nie mógł.

Wtedy tak mu się wściekło, że dla_zabawy musiał zablokować go. A "dascoinowcy" no cóż. Znowu mieli inne zdanie niż on ;)
  • Odpowiedz