Aktywne Wpisy

lukasj +506
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

curiousboi +41
Wydanie z 1966 roku, napisz stronę w komentarzu do 611 strony to wysyłam przepis #glupiewykopowezabawy #gotujzwykopem #polskiedomy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

a tak na serio.. to troche mi ciebie żal.
@Kielek96: oczywiscie ze tak ale pamietaj ze "szczucie prokuratura" jest karalne w naszym kraju.
@maszjo: Ale masz problem ze sobą naprawdę. Rozumiem, że coś takiego sprawi ci przyjemność, psycholu?
@maszjo: Ok, już wszystko jasne. Musisz się leczyć. Wyrażając gotowość na poświęcenia swojego czasu dla czegoś tak błahego i nie znaczącego potwierdziłeś jak mocno nawalone we łbie masz.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie bawią mnie takie gierki, więc nie zamierzam pisać żadnego donosu, ani udawać, że to zrobiłem.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz