Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +91
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

Minimalne kwoty od której się zaczynają opcję z automatem to 90k zł, nawet przy posranych cłach, vatach i kosztach transportu bardziej opłaca się sprowadzać auto z USA niż kupować w Polskim salonie.
A kogo to wina - oczywiście Januszy "tylko manual, ja muszę mieć kontrolę nad autem"
Ehhh, 3 świat.
#motoryzacja #auto #samochody
źródło: comment_pUR758iWiQE3QMeX0uZ8BjcBSrADVPZ4.jpg
Pobierz@Crow7422: Proszę mi tu Polo nie szkalować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Crow7422: Chyba po prostu muszę się z tym pogodzić, że tak to już wygląda i jeździć starymi strupami.
@Longerrr: Ja właśnie tego nie rozumiem, tzn rozumiałem zanim kupiłem mocne V6, a teraz wiem że łączenie mocnego silnika i manuala, to koszmar bo zamiast cieszyć się z jazdy, to się macha tym drążkiem jak jakiś debil. Jak jeździłem strupem 130KM to mi było rybka, bo na każdym biegu i w
Chyba że ktoś znacznie ceni sobie komfort braku wachlowania lewarkiem, no to ok dla niego warto.
@loczyn: Bez przesady, można spokojnie kupić auto za 70-80 tys. zł z automatem. Ale według mnie dopłata do automatu nadal jest za wysoka.
@loczyn:
Nie, po prostu nie umiesz szukać. Pierwsze z brzegu
Peugeot 208 - 67k
Renault Twingo - 62k
Prawie każde małe nowe auto da się dostać z automatem ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
W polsce temat automatu to jest jakieś tabu i jest to jak choroba
Najwięcej aut na aukcjach w gnojówie z manulem XD
@DubStep_Gun: Wiem, ale polacy lubią jak się na nich pluje i mówi, że pada
@TomdeX: Raz, że ceny są "fajne", po drugie polak musi dopłacić za coś co powinno być w standardzie.
@kasztan00: W sumie muszę doprecyzować, bo chodzi mi o benzyniaka, nie o diesla.
Sprawdzę Suzuki.
źródło: comment_IEMopAWY1OM3DRkoRmFMYuzYv6iHPZxt.jpg
PobierzA tak poważnie, faktem jest, że o automat trzeba dbać i jest bardziej wymagający od manuala ale odwdzięcza się za to niesamowicie przyjemną jazdą.
No i mozna sobie żonkę albo duperkę na nóżke złapać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Ranndolf: Btw to też jest beka. Twingo ma, ale Clio już nie ma opcji z automatem. Fuck logic.
@TurboDynamo: Dobrze, że na koniach nie jeżdżą :)