Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@putli: że mu się chce staremu grzybowi zamiast cieszyć się jesienią życia zwiedzać świat bawić się z wnukami i mieć w------e to siedzi na stołku i wszystkich w-----a
  • Odpowiedz
@NapalonyEdward: Kraków jest takim miastem, że niezależnie od tego kto by nim rządził będzie wyglądał z roku na rok coraz lepiej. Mieszkam dopiero 4 rok, ale poprawy powietrza dotychczas nie zauważyłem. Studiuję kierunek ściśle związany z deweloperka i wiele się nasluchałem o tym raku toczącym Kraków. Podobnie z infrastrukturą komunikacyjną. Miasto jest do tyłu o kilkanaście lat w rozwoju. Rzeszów wydaje dwukrotnie mniej na inwestycje przy nieporównywalnie mniejszej liczbie ludności,
  • Odpowiedz
Deweloperka to inny temat, tam nie wnikam bo skoro ludzie lubią kupować mieszkania w ciasnych zabudowaniach gdzie nawet brakuje miejsc parkingowych no to jak ma być dobrze?

@NapalonyEdward: no ale z tego co słyszałem, to nieodpowiednie planowanie pod tym względem też ma wpływ na smog. Zwłaszcza, że już samo położenie Krakowa sprzyja jego powstawaniu/akumulacji.
  • Odpowiedz
@NapalonyEdward: Kraków ma hajs na rozwiązanie problemu korków. Rozbudowa dróg krzyżuje jednak plany deweloperom. Myślę że w ciągu tej kadencji moje autobusy będą jeszcze wolniej jeździły. Może za to doczekam igrzysk olimpijskich. To bylo by coś, stanie 10h w korku do Zakopanego xd
Naprawdę nie widzicie kto wami rządzi?
  • Odpowiedz