Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

źródło: comment_XTkuNCoTet8NTbJzJhnilqpGag3zBdPo.jpg
Pobierz@Vladimir_Semielnikov dajcie na luz akurat IBM to nie tak zle. Z perspektywy wrockowego SCC to moze tak ale IBM jest najbardziej linux oriented z tych firm ktore bylo stac
@kaczor: unix oriented nie linux. Unix to np bsd,macos,aix. Linux RHEL,Debian oraz ich rodziny i odłamy...
Unix poza MacOS wymarł praktycznie.
@kaczor: widziałem że w firmach zajmującej się efektami specjalnymi jest RHEL i na stacjach renderujących ale żeby na desktopie to tak średnio bardziej coś na .deb ewentualnie jak .rpm to na desktop ok jest opensuse (sam używam od dwóch miesięcy i windowsa może zastąpić. jako zastępca worda zoho writter ewentualnie google docs)
@ugluck: podobno 2k i niewiele ponad prawda to?!
Wiec kazdy manago musi strasznie mocno motywowac i walczyc o jakiegokolwiek specjaliste z ulicy.
A jak idzie o umiejetnosci to jak mowie - zalezy od dzialu. W moim szukamy tylko seniorow z wieloletnim doswiadczeniem.
A co do wypłat - sama jako "bardzo junior" mam więcej niż 2k ale sporo mniej niż branżowy standard.