Aktywne Wpisy

dudi-dudi +201
źródło: temp_file1626108576032173446
Pobierz
Podoba mi sie taka jedna kasjerka z Dino troche grubsza ale ja akceptuje duży rozmiar xd wczoraj spojrzelismy sobie głęboko w oczy i tak wlosy poprawiała... przez noc myslalem jak sie kochamy xD nawet se sklepac nie mogłem bo w delegacji jestem, ludzie to zwierzęta xDDD zagadał bym do niej po robocie gdyby tylko nie te j----e kolejki...

![5-minutowe nagranie wyczynów kierowcy Mercedesa AMG na autostradzie A4 [video]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/60ad3e40a783a18af4b12cc900a460dcc4c30a95b93551d5d122288b88c2beea,q80.jpg)
#54DevRSS.com - zbiór popularnych blogów związanych z programowaniem.Zapisz się na mirkoListę, aby otrzymywać powiadomienia.
Posty publikowane z tagiem #devrss są zbiorem wpisów z aktualnego tygodnia.
Polub również naszego Facebooka, gdzie znajdziesz wybrane wpisy oraz aktualne informacje na temat rozwoju projektu!
[general]
- Najbardziej doceniane uniwersytety na świecie udostępniły darmowe kursy programowania by justjoin
- Dlaczego logika w kontrolerach to zło? by justjoin
- Aktualizacja GitHuba. Czym jest GitHub Actions oraz GitHub Connect? by justjoin
- Jak technologia niesie pomoc? by bulldogjob
- Jak powstała technologia Automatycznego Rozpoznawania Mowy? by bulldogjob
- Projekty IT, w których Agile to za mało by bulldogjob
- Programista nie musi mieć CV, aby dostać wymarzoną pracę by bulldogjob
- Jak uczyć się angielskiego pod kątem programowania? by wakeupandcode
[frontend]
- Dyrektywy warunkowe w Vue.js by endfront
- Sprawdź się! Kilka prostych zadań z JavaScriptu by wakeupandcode
[more]
- PyStok 33, czyli dzikie wensze atakują! by devstyle
- Tworzenie cross-platformowej logiki w języku C++ dla natywnych aplikacji (cz.1) by justjoin
- Tagi W Gicie: Operacje Zdalne. Lekcja DEMO Kursu Gita by devstyle
- Wyszukiwarka plików HTML w PHP i SQLite by jcubic
Więcej ciekawych artykułów znajdziesz na stronie DevRSS.com
#programowanie #frontend #javascript #ruby #rubyonrails #java #python #php #csharp #dotnet #js #podcast #webdev #programista15k #informatyka
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen