Aktywne Wpisy

Grzesiok +488
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +38
✨️ Dlaczego nie każde dziecko to szczęście? Ⓘ
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie

Komentarz usunięty przez moderatora
na 4programmers panuje podobny klimat?
Czasami faktycznie poprawi jakiś kod, zmieni pół projektu żeby ugrać 1% procka, ale w tym czasie mógłby rozwiązać wiele innych bardziej palących problemów.
- Wymyślcie mi ksywę!
- Szymon.
- A coś bardziej czarodziejskiego?
- @SzymonCzarownik
Taki człowiek po prostu nie zna innego puntu widzenia. Jeżeli pokażesz mu, że jest coś takiego jak (wraz z dowodami, że to faktycznie robi bardzo różnicę!!!) struktury danych, algorytmy, abstrakcja, testy, to często z poczwarki stają się motylami w bardzo szybkim tempie, bo po prostu nie byli kształceni w tych rejonach :).