Aktywne Wpisy
No ja #!$%@?. Wystawiłem zestaw czasopism na OLX - jakiś gość pisze czy może osobno jeden numer. Odpowiadam że nie i myślę że fajrant, ale nie. Teraz się dowiaduje że dostałem ocenę negatywną ocenę od kupującego: "Pan nie chciał mi sprzedać osobno jeden numer".
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro
Ana77 +4
Jutro mam pierwsze spotkanie z terapeutą, #!$%@? nie idę, rano odwołuje. Nie będę opowiadać o swoich smutkach i problemach obcej osobie za 200 zł/h. Nic mi nie pomoże to w moim kłopotach, ChADu nie wyleczy. Dobrze myślę?
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link