Uzgodniliśmy trzy dni temu z #rozowypasek że na następne auto wybiorę coś wygodnego, z maksymalnie 2.5 pojemności żebym się nie zabił. Jestem w drodze na spotkanie z gościem sprzedającym coupe z silnikiem 4.0, trzymajcie kciuki bo będą niezłe dymy XD #logikaniebieskichpaskow #bmw #motoryzacja #samochody #zonabijealewolnobiega
@BURNout: szanuję, ale nigdy więcej nie kupię fury 2 drzwiowej do miasta - wsiadanie do auta na jakimkolwiek parkingu w mieście (gdzie nie ma za dużo miejsca, a drzwi są dłuuuugie) to masakra. A bez podajnika pasów wyginanie ręki o 720 stopni też jest niezbyt wygodne (⌐͡■͜ʖ͡■)
@BURNout dej spokój mój Niebieski jest w trakcie kupowania auta. Od tygodnia 10 godzin dziennie spędza na przeglądaniu otomoto i nie może się zdecydować. Jeszcze za dwa tygodnie i może się zdecyduje na coś
@BURNout mi to już obojętne co tylko niech się zdecyduje w końcu. Dzisiaj 3 w nocy, budzę się, niebieski na tablecie ogląda OtoMoto. Wstaję rano dalej ogląda XD
#logikaniebieskichpaskow #bmw #motoryzacja #samochody #zonabijealewolnobiega
To nawet jak nie kupisz to możesz porobić fotki, tego co Ci się w aucie podobało a co je skreśliło.
@BURNout A więc Paszczak w gnojówce - uwielbiam to określenie :D - można się rozejść ¯_(ツ)_/¯
@BURNout: to kup jej drugie na co dzień, rodzinne i po kłopocie?