Wpis z mikrobloga

@ruum @Kunurki:

Zastanawiam się właśnie, czy ten portal nie przeczy sam sobie. Z jednej strony promuje wartości wyższe a z drugiej zachęca do dobierania się w pary na podstawie zdjęć, czyli wyglądu.

Możemy sobie teraz wmawiać że na pewno to tak nie wygląda, ale nie żyjemy w idealnym świecie. Tym portalem rządzą identyczne prawa jak np. na tinderze. Jeżeli katoliczka będzie miała do wyboru brzydkiego i ładnego katolika to
  • Odpowiedz
@poverty: Ale co w tym dziwnego, że nawet na takim portalu, ludzie będą szukać jak najlepszego partnera?

Moim zdaniem ta strona to to samo co portale randkowe dla emerytów/samotnych rodziców, w ten sposób po prostu łatwiej znaleźć osobę która będzie ci odpowiadać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@poverty: dobre, jak klikam, że jestem mężczyzną, to nie mogę szukać mężczyzny, a jak przełączam na kobietę, to od razu w wyszukiwaniu daje mi mężczyznę. Cwane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sam prowadzę taki portal https://katolikus.pl i uważam, że można w takim miejscu znaleźć ludzi o podobnych poglądach, przynajmniej jeśli chodzi o wiarę w Jezusa Chrystusa. Ten fundament jest dla katolików bardzo ważny i tego rodzaju portale mają im w tym pomóc. Takie miejsca często również nie służą tylko i wyłącznie jako miejsce poznania drugiej osoby, ale udostępniają ciekawe wideo np. z rekolekcji czy modlitwy o dobrego męża/żonę.
  • Odpowiedz