Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +239
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz
anoysath +42

#pokazkota #koty #kot #smiesznekotki
źródło: comment_xVoM496yFBsaTT3zzv3ceCZgxndWkKU8.jpg
Pobierzźródło: comment_2gZg1ef0QyWymOeaIqRgGSRhyvEnnT8G.jpg
Pobierzźródło: comment_Yy2KN86iYNHQWQIEC4DhHRbHJTmbyWUp.jpg
PobierzWszystkie koty są urocze, jestem kociarzem ¯_(ツ)_/¯
Mam jeszcze dwa, ale już stare i schorowane.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_bghimHYqMOXJg8V5N28gsR34y6agf3Lj.jpg
PobierzDlaczego skasowałeś te koty? Pokazałem swojej kobiecie i miałem jej to zdj wysłać (╥﹏╥)
Ten to urwis straszny, nie do okiełzania. 3/4 dnia musi być na ogrodzie bo w domu to czarno-biała furia. Do sąsiadów nawet się włamuje na obiady. Bardzo śmiały i szalony kotek.
Czyli te czarno-białe barwy to czyste szaleństwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_IQ52h62PvLkOng59dgOfQ7vJyC1EJoTK.jpg
PobierzWątpie, aczkolwiek z Wielkopolski jestem. Kiedyś wynajmowałem pokój takiemu robolowi i tam miał tego kota, jeździł na delegacje, jak już był na miejscu to ciągle n------y. Odkupiłem od niego tego kota jak miał z pół roku bo nie mogłem patrzeć jak cierpi i tak został ze mną gdzie myślę że ma bardzo dobrze.
Dzięki! :)