Aktywne Wpisy

Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że

#kultura #sztuka #heheszki
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz

#pokazkota #koty #kot #smiesznekotki
źródło: comment_xVoM496yFBsaTT3zzv3ceCZgxndWkKU8.jpg
Pobierzźródło: comment_2gZg1ef0QyWymOeaIqRgGSRhyvEnnT8G.jpg
Pobierzźródło: comment_Yy2KN86iYNHQWQIEC4DhHRbHJTmbyWUp.jpg
PobierzWszystkie koty są urocze, jestem kociarzem ¯_(ツ)_/¯
Mam jeszcze dwa, ale już stare i schorowane.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_bghimHYqMOXJg8V5N28gsR34y6agf3Lj.jpg
PobierzDlaczego skasowałeś te koty? Pokazałem swojej kobiecie i miałem jej to zdj wysłać (╥﹏╥)
Ten to urwis straszny, nie do okiełzania. 3/4 dnia musi być na ogrodzie bo w domu to czarno-biała furia. Do sąsiadów nawet się włamuje na obiady. Bardzo śmiały i szalony kotek.
Czyli te czarno-białe barwy to czyste szaleństwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_IQ52h62PvLkOng59dgOfQ7vJyC1EJoTK.jpg
PobierzWątpie, aczkolwiek z Wielkopolski jestem. Kiedyś wynajmowałem pokój takiemu robolowi i tam miał tego kota, jeździł na delegacje, jak już był na miejscu to ciągle n------y. Odkupiłem od niego tego kota jak miał z pół roku bo nie mogłem patrzeć jak cierpi i tak został ze mną gdzie myślę że ma bardzo dobrze.
Dzięki! :)