Aktywne Wpisy
stanley___ +90
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz
frezja_w_doniczce +371
źródło: FB_IMG_1758948460596
Pobierz

@biesy Hmm w sumie nie wiem. Od 18 chyba nie jest. Wiec młodzież licealna raczej nie powinna mieć problemu z kupnem biletu. Chyba, że jest od 18 (Nie wiem bo nie oglądałem )
I serio, wierzyć mi się nie chce, że jakakolwiek szkoła zorganizowałaby wycieczkę na film, który był krytykowany z każdej strony przez partię rządzącą. Afera z kuratorium byłaby na maksa. Dlatego jak dla mnie wpisy takiego @vovo to totalna głupota.
@Hound: xD
I co ma znaczyć ta popularność? Bo większość ludzi tutaj odnosi to do tego, że film jest dobry, a przeciez to zupelnie sie nie przekłada.
@ZeromNesse: Lol, to jest największa grupa lobbingowa w kraju xD I to zarówno na szczeblu krajowym, jak i samorządowym. Chyba że twoim zdaniem lobbing nie zalicza się do "sprawowania władzy", to xD
Forsa z podatków nie "idzie" wyłącznie na konta KK, otrzymują ją także inne instytucje, np. jakieś ruchy LGBTłosiejeleniesarny+ (np. Fundacja Batorego) czy też złodziej od
Moim zdaniem stawia tych zwykłych w dobrym świetle, a tych ciut wyżej ambitnych kretaczy ukazuje takich jakimi pewnie często są.
Jakoś tak sobie wyobrażam wysoko postawionych biskupów. Bogate moczymordy ot co.