Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli to prawdziwe wyznanie, to po pierwsze cieszę sie, że jestem bardziej ogarnięty niż Ty, co prawda mam 22 lata, ale jednak. Myślisz nielogicznie, najpierw trzeba coś od siebie dać. Kwestia jest taka, że nikt normalny nie ma w wieku 18 lat drogich samochodów, zegarków itd. Zapracuj sobie powoli na to, a póki co ciesz się z tego co masz i MYŚL LOGICZNIE, masz komunikację miejską to jej używaj
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Bylem w podobnej sytuacji do Ciebie. Pracowalem za 750zl miesiecznie na pol etatu i dorabialem na boku. Razem moze mialem z 1500. Zona jesscze studiowala. Mieszkalismy z rodzicami. Wiesz co zrobilem? Jebnalem tym i zalozylem firme. Po kilku miesiacach zarabialem od 8-15k miesiecznie netto. To byl 2012 rok. Po jakims czasie firma jebla bo niestety takie czasy nastaly. Wiesz co zrobilem? Nie chcialem wracac do 1500 wiec postanowilismy z
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: boś jest gamoń... nie masz normalnej pracy a idziesz z różowa na mieszkanie...
ja za mieszkanie z kredytem czynszem i opłatami płace 1400zl za 60m2 :D śmieszą mnie ludzie którzy wynajmują kawalerki w takich kwotach :D
  • Odpowiedz