Aktywne Wpisy

duzy_gracz +17
źródło: 1000008146
Pobierz
thorgoth +332
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz

#samochody #volvo
źródło: comment_7CvE9fHqr2KN0TULfkiFMJ1wgRjwcfwP.jpg
PobierzOpanie, ale piękna sztuka.
W stanach praktycznie tylko benzyny.
Praktycznie wszystkie diesle stosowane w S40/V50/C30 bardzo udane konstrukcje. Oszczędne i niezawodne.
@mariecziek: Jestem posiadaczem od 6 lat. Nigdy mnie ten silnik nie zawiódł i opinie o nim również są nie najgorsze.
@mariecziek: Czyli klasyka- jak dbasz tak masz. DPF pada jak auto jest użytkowane na krótkich dystansach, a płyn też trzeba wymieniać. Turbiny w tych silnikach zużywają się nie mniej i nie więcej niż w innych turbodieslach.
Ten kumpel co jest handlarzem używanych Volvo, to też trafiały mu się modele z zepsutym silnikiem. Głównie 2.0 od PSA. Więc skoro handluje używanymi autami, to raczej
Wiem o czym mowa, szukałem długo Laguny 3Coupe, 2.0T benzyna, tragedia, pare ogłoszeń, diesli od groma... Skończyło się na megane 2 RS.
Powoli ludzie zaczynają do benzyn się przekonywać, choć nie wszyscy, ale porównując ceny elementów układu wtryskowego jak pompy CR, wtryski itp a ceny podzespołów w benzynie to przepaść jest ogromna...