Aktywne Wpisy
schwarzstork +22
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +87
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

Byłem na odbiorze mieszkania i skrzynka ze światłowodem jest w innym miejscy niż na planie.
Normalnie powinna być po lewej na dole od drzwi wejściowych gdzie by znikła w szafie. A jest po prawej gdzie będzie cały czas na widoku.
Teraz wykonawcy kręcą nosem. Najpierw zaproponowali aby zostawić i za to zamontować domofon z wideo xD
Potem dzwonił elektryk aby nie przestawiać bo będzie musiał spawać światłowód i kuć podłogę tylko "wsunąć" skrzynkę w ścianę. Co też średnio mnie urządza, bo wciąż będzie widoczna. I jak znam życie nie wsunie jej na równo z ścianą tylko będzie wystawać.
Pytanie do ludków z IT, spawanie światłowodu faktycznie jest takie trudne? Elektryk mówi, że skomplikowane i coś się może po drodze zepsuć.
Tylko co mnie to obchodzi, że muszą kuć i spawać, jak kupuję mieszkanie za 400 000 i będzie ta skrzynka za każdym razem mnie w-------a.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Vatras14
Ok, to będę męczył jeszcze o te testy światlowodu.