Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz

Korzystał z Was ktoś może z Cloud Desktop w OVH? Mam teraz stacjonarkę i się zastanawiam, czy do pracy poza domem nie kupić czegoś małego (może nawet zwykły tablet z klawiaturą) i bawić się w #programista15k przez Cloud Desktop.
Rzeczy, które mnie interesują:
- czy można uruchamiać tam wirtualne maszyny wewnątrz (Virtualbox|Vagrant|Docker).
- forma zabezpieczeń (tylko hasło, czy np. jakieś kody SMS, Google Authenticator, klucz U2F).
- sposób połączenia (dedykowana apka, czy ogólnodostępne rozwiązania).
- ogólne bezpieczeństwo (tutaj raczej czyjaś osobista ocena)
@JamesMoriarty: Docker to nie jest wirtualizacja, ale łap plusa bo też jestem ciekaw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Zabezpieczenie przez hasło chyba że pokombinujesz w systemie ale nie wiem czy zadziała
3. Łączenie przez vm ware horizon
4. Długo nie testowałem więc się nie wypowiem