Aktywne Wpisy

SynMichaua +34
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

Komentarz usunięty przez autora
@Iskaryota: i z filmu się tego dowiedzą?
Kler nie jest i nie będzie dokumentem, ani 100% kalką sytuacji w KK. To jest pewne. Obrazuje on jednak w dość dosadny sposób pewne problemy ciążace na wizerunku tej że organizacji. Organizacji o niesamowitych wpływach społeczno-ekonomicznych w naszym kraju. I bardzo dobrze, że ten film powstał i cieszy się popularnością. Marzę o tym, by dożyć dnia, gdzie raz a dobrze oddzieli się te zepsute
Rzeczywiście, lobbowanie zakazów eutanazji, aborcji, in vitro, handlu w niedzielę i wielu innych rzeczy to wcale nie jest wpieprzanie się ludziom w życie. To nie jest pouczenie czy wskazywanie drogi, to wymuszanie jak mają żyć. I nie pieprz, że to nie Kościół kiedy to rządzący, którzy tak zarządził, się płaszczą przed kapłanami i robią jak im kapłani każą. I