Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KilY: szanuję za wyliczenia. Bardzo podobał mi się pomysł któregoś z kandydatów o poprowadzeniu SKM w okolice pętli łostowickiej xDDD cały artykuł z jego wypowiedzi brzmiał, jakby chciał przy okazji wpisać punktualność zbiorkomu do uchwały i konstytucji. Igrzyska na całego, a obietnic dla Południa od groma i ciut ciut, a jak będzie to każdy myślący wie ()
  • Odpowiedz
@KilY: Ale Adamowicz mówił chyba też coś o tym, że spróbuje załatwić pandy przez ambasadora. Myślę więc, że w tym wypadku to będzie raczej jakiś interes między miastem a jakimś chińskim inwestorem i pandy wejdą w rozliczenie.
Również, nie sądzę, żeby samo spotkanie się Adamowicza z Dalajlamą miało być wspieraniem wolnego Tybetu. Gdyby tak było to pand nie byłoby chyba w większości ogrodów zoologicznych świata ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Bartoni: W co ty wierzysz? Adamowicz wielki polityk światowego formatu, któremu Chińczycy oddają pandy za darmo. Plują ci propagandą w twarz, a ty udajesz że deszcz pada.
Oczywiście może Adamowicz póki może odda Chińczykom za 1% wartości jakiejś miejskie tereny, które jakimś cudem się jeszcze ostały po 20 latach jego rządów. W to akurat jestem skłonny uwierzyć.
  • Odpowiedz
@KilY no ale piszę przecież, że nie za darmo tylko za jakiś interes między miastem a chińczykami. No myślę że jakby chinole mieli by wybor płacić ileś milionów za cokolwiek albo dac pandy to wybrali by drugą opcje xD

Miasta na pewno nie stać na wypożyczanie tych pand za kwoty jakie podałeś. Jakby więc Adamowicz po prostu je kupił to bylby kretynem.
  • Odpowiedz