Wpis z mikrobloga

Bardzo możliwe, że chłopak pojawił się w sieci na chwilę, by zebrać pieniądz do ucieczki za granicę. Dostał propozycję wyjazdu od jakiegoś fana/kolegi.. Bo sam nie zdecydowałby się na taki krok, nie jest aż tak odważny.
Jeśli naprawdę ucieka przed prokuraturą i to w czasie tak niekorzystnym dla patostreamów to nawet mu współczuję trochę, bo z idioty zrobią modelowy przykład i pójdzie siedzieć. A w karnym nie będą patrzeć, czy zasłużył na bycie pefofilem czy nie, skoro jest wysoki, to pewnie ma ładnie ułożone jelita, ktoś mu w dupsko rękę po łokieć włoży ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jeśli go znajdą będzie udawał niewinnego.
Ja myślę, że teraz gwiazdeczki #boxdel #danielmagical #bystrzaktv powinny rozpocząć na streamach poszukiwania edofila przez duże P. Zyskaliby na tym wizerunkowo.
Było poszukiwanie Klauna z Koszalina.
Niech zacznie się poszukiwanie Klauna z Pszczewa.
#gural #patostreamy
Pobierz snierzyn - Bardzo możliwe, że chłopak pojawił się w sieci na chwilę, by zebrać pienią...
źródło: comment_uSudwq0o5VkHMTNaU2jvQwGGozZmyOOP.jpg
  • 22
@snierzyn: moim zdaniem nawet jesli spalil gume za granice to byl jedyny sposob aby uporac sie z polskim sądownictwem i innym urzedowym gownem, w sumie mogl stracic nawet wolnosc bo juz #!$%@? z opinią mediow.. i watpie ze wszyscy za to dostana po dupie efektem domino (jedna branża) poniewaz postawione mu zarzuty to nawet wedlug mnie są zabawne a z prawem mam tyle wspolnego co goha z toaletą pisjou

Podstawowe pytanie? PO CO?

Jesteśmy w Polsce. On za to co zrobił dostał by maksymalnie ZAWIASY. Więc po #!$%@? miałby uciekać i ryzykować BEZWZGLĘDNYM więzieniem? Trochę #!$%@?łeś z tym foliarstwem

@marv0oo:

Każdy, absolutnie każdy patostreamer to idiota. Nie myśl, że to co jest logiczne dla Ciebie jest również w pełni logiczne dla nich. Zobacz np na Magicala, który z powodu własnej głupoty stracił dziesiątki, jak nie setki tysięcy złotych
@snierzyn: a po co by mial wiac za granice? tam tez sa polacy, ktorzy go znienawidza i zniszcza mu zycie. a poza tym jak wysla list gonczy za pedofilem to w moment go policja i tam schwyta. po trzecie - taka ameba umyslowa za granica co ma robic? on nie pojdzie fizycznie #!$%@? skoro na strimie ma 1000 zl dniowki lekko. te jego bujdy o pracy na budowie to jedna wielka