Aktywne Wpisy
czillaut +16
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Jeśli naprawdę ucieka przed prokuraturą i to w czasie tak niekorzystnym dla patostreamów to nawet mu współczuję trochę, bo z idioty zrobią modelowy przykład i pójdzie siedzieć. A w karnym nie będą patrzeć, czy zasłużył na bycie pefofilem czy nie, skoro jest wysoki, to pewnie ma ładnie ułożone jelita, ktoś mu w dupsko rękę po łokieć włoży ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jeśli go znajdą będzie udawał niewinnego.
Ja myślę, że teraz gwiazdeczki #boxdel #danielmagical #bystrzaktv powinny rozpocząć na streamach poszukiwania edofila przez duże P. Zyskaliby na tym wizerunkowo.
Było poszukiwanie Klauna z Koszalina.
Niech zacznie się poszukiwanie Klauna z Pszczewa.
#gural #patostreamy
@snierzyn: jego mały móżdżek by na to wpadł?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Jesteśmy w Polsce. On za to co zrobił dostał by maksymalnie ZAWIASY. Więc po #!$%@? miałby uciekać i ryzykować BEZWZGLĘDNYM więzieniem? Trochę #!$%@?łeś z tym foliarstwem
@marv0oo:
Każdy, absolutnie każdy patostreamer to idiota. Nie myśl, że to co jest logiczne dla Ciebie jest również w pełni logiczne dla nich. Zobacz np na Magicala, który z powodu własnej głupoty stracił dziesiątki, jak nie setki tysięcy złotych
Komentarz usunięty przez moderatora