Wpis z mikrobloga

Elo! Dotarła do mnie karta fizyczna #curve więc mogę napisać kilka słów o niej.
+ kartę można podpiąć do #paypal
+ 5£ za nic na start po zamówieniu karty z moim kodem polecającym (zapraszam po kod na priv, powiem jak nie wydając kasy dostać to 5£)
+ karta fizyczna za darmo
+ Mastercard z funkcją PayPass
+ lepsze kursy niż #revolut (przynajmniej w tygodniu)
+ aż 500£ limitu bez dodatkowej prowizji miesięcznie
+ nie trzeba nic wpłacać na konto w Curve, pobiera z podpiętej polskiej karty, może być pln,usd,eur itp.
+ karta przychodzi w kilka dni, moja szła 4-6 (dopiero po 2 dniach skrzynkę sprawdziłem więc jakoś tak musiała przyjść)
+ spoko design karty, nie ma żadnych numerów na froncie (niżej foto pogądowe)
+ możliwość blokady karty w apce

- nie można aktywować karty curve gdy ma się podpiętą tylko karte revolut
- nie działa z Google Pay
- brak możliwości zmiany limitu karty w apce, chyba trzeba przez czat z obsługą

Link do pobrania apki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imaginecurve.curve.prd
https://itunes.apple.com/gb/app/id1049397112?mt=8
Przy zamawianiu karty trzeba wpisać kod polecający, który otrzymasz na priv gdy do mnie napiszesz.
#zakupyzchin #aliexpress #gearbest #banggood #zakupy
sebask - Elo! Dotarła do mnie karta fizyczna #curve więc mogę napisać kilka słów o ni...

źródło: comment_BKaHPBRPnv3LHy7ERzs9b35e5X43zMfb.jpg

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakas prowizja za doładowanie karta?

@xiyejako: nie doładowujesz, pobiera z karty w momencie płątności, to jest jedna z przewag nad revolut.

jakie limit wypłaty z bankomatów?

Standardowy limit 200£ dziennie, 1000£ dla użytkowników którzy będą chcieli i przejdą ich account risk check
  • Odpowiedz
@globalbus: też mnie to bolało, spodziewam się że ponad limity coś będą chcieli ale są wysokie więc raczej niewiele osób będzie potrzbowało. Jak się zdecydujesz to zapraszam po kod ;)
  • Odpowiedz
@sebask: brakuje co najmniej dwóch dużych plusów. Można wybierać dowolną walutę obciążenia i podpiąć kartę wielowalutową. Można zmienić zdanie i obciążyć płatnością inną kartę, na pierwotną idzie zwrot. Można podpiąć kartę revolut i dipocket. Program Rewards i zwroty kasy za zakupy np. w Tesco czy Lidlu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@topol

Można zmienić zdanie i obciążyć płatnością inną kartę, na pierwotną idzie zwrot.

Nie wiedziałem, dzięki za info!

Program Rewards i zwroty kasy za zakupy np. w Tesco czy Lidlu.

Działa w PL?
  • Odpowiedz