Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

+ kartę można podpiąć do #paypal
+ 5£ za nic na start po zamówieniu karty z moim kodem polecającym (zapraszam po kod na priv, powiem jak nie wydając kasy dostać to 5£)
+ karta fizyczna za darmo
+ Mastercard z funkcją PayPass
+ lepsze kursy niż #revolut (przynajmniej w tygodniu)
+ aż 500£ limitu bez dodatkowej prowizji miesięcznie
+ nie trzeba nic wpłacać na konto w Curve, pobiera z podpiętej polskiej karty, może być pln,usd,eur itp.
+ karta przychodzi w kilka dni, moja szła 4-6 (dopiero po 2 dniach skrzynkę sprawdziłem więc jakoś tak musiała przyjść)
+ spoko design karty, nie ma żadnych numerów na froncie (niżej foto pogądowe)
+ możliwość blokady karty w apce
- nie można aktywować karty curve gdy ma się podpiętą tylko karte revolut
- nie działa z Google Pay
- brak możliwości zmiany limitu karty w apce, chyba trzeba przez czat z obsługą
Link do pobrania apki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imaginecurve.curve.prd
https://itunes.apple.com/gb/app/id1049397112?mt=8
Przy zamawianiu karty trzeba wpisać kod polecający, który otrzymasz na priv gdy do mnie napiszesz.
#zakupyzchin #aliexpress #gearbest #banggood #zakupy
źródło: comment_BKaHPBRPnv3LHy7ERzs9b35e5X43zMfb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@xiyejako: nie doładowujesz, pobiera z karty w momencie płątności, to jest jedna z przewag nad revolut.
Standardowy limit 200£ dziennie, 1000£ dla użytkowników którzy będą chcieli i przejdą ich account risk check
Nie wiedziałem, dzięki za info!
Działa w PL?
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_jLIhBPmclFEmEpypVo33P3orp49XDSLC.jpg
Pobierzźródło: comment_eGGF4VYk84TeIgNqAtzNxs9rAFdSOJuL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Żadnego prepaid
Komentarz usunięty przez autora