Aktywne Wpisy

PanLodowegoOgrodu +159
Wystawiłem opinie firmie i zacząłem dzisiaj dostawać takie wiadomości jak poniżej.
Plus kilka innych tekstów, że słono zapłacę, że mnie znajdzie itd.
Czy to się nadaje do zgłoszenia na policję?
Dodam że był przed chwilą w mieszkaniu w którym wykonywał usługę i wystraszył majstra który tam pracuje. Mówił, żeby mi przekazać, "że mnie szukają".
Pierwszy raz mam taką sytuację. Rozwiązalem z gościem umowę za porozumieniem stron po tym jak schrzanil robotę, miał
Plus kilka innych tekstów, że słono zapłacę, że mnie znajdzie itd.
Czy to się nadaje do zgłoszenia na policję?
Dodam że był przed chwilą w mieszkaniu w którym wykonywał usługę i wystraszył majstra który tam pracuje. Mówił, żeby mi przekazać, "że mnie szukają".
Pierwszy raz mam taką sytuację. Rozwiązalem z gościem umowę za porozumieniem stron po tym jak schrzanil robotę, miał
źródło: image_picker_3068FF73-EE6C-4696-AC96-6B2A7A4BDD8D-40606-0000127C17DE9A24
Pobierz
WielkiNos +186
Amstaf pogryzł dwuletnie dziecko, że aż wyglądowało w szpitalu. Według psiarzy winne jest dziecko, bo dzieci w tym wieku są nieobliczalne. Piesek się na pewno tylko bronił.
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
źródło: temp_file4242708977110938494
Pobierz

+ kartę można podpiąć do #paypal
+ 5£ za nic na start po zamówieniu karty z moim kodem polecającym (zapraszam po kod na priv, powiem jak nie wydając kasy dostać to 5£)
+ karta fizyczna za darmo
+ Mastercard z funkcją PayPass
+ lepsze kursy niż #revolut (przynajmniej w tygodniu)
+ aż 500£ limitu bez dodatkowej prowizji miesięcznie
+ nie trzeba nic wpłacać na konto w Curve, pobiera z podpiętej polskiej karty, może być pln,usd,eur itp.
+ karta przychodzi w kilka dni, moja szła 4-6 (dopiero po 2 dniach skrzynkę sprawdziłem więc jakoś tak musiała przyjść)
+ spoko design karty, nie ma żadnych numerów na froncie (niżej foto pogądowe)
+ możliwość blokady karty w apce
- nie można aktywować karty curve gdy ma się podpiętą tylko karte revolut
- nie działa z Google Pay
- brak możliwości zmiany limitu karty w apce, chyba trzeba przez czat z obsługą
Link do pobrania apki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imaginecurve.curve.prd
https://itunes.apple.com/gb/app/id1049397112?mt=8
Przy zamawianiu karty trzeba wpisać kod polecający, który otrzymasz na priv gdy do mnie napiszesz.
#zakupyzchin #aliexpress #gearbest #banggood #zakupy
źródło: comment_BKaHPBRPnv3LHy7ERzs9b35e5X43zMfb.jpg
PobierzTu ryzyko jest mniejsze niż w Revolut bo nawet nic na ich konto nie wpłacasz, wszystko leci bezpośrednio z podpiętej karty.
@rtg_: tak to wygląda w Revolut, w Curve
napisałeś że ma lepsze kursy w tygodniu - ale jedynie dla THB, RUB i UAH. reszta jest ta sama w tygodniu
Ok masz rację że kursy będą bardzo zbliżone, ale dalej curve ma sporo plusów które są wypisane wyżej. Już nawet nie chdozi o te groszowe różnice na wymianie i prowizjach. Myślę, że jest to po prostu ciekawa alternatywa do przetestowania.
Edit: karta revolut
źródło: comment_0dRqpQadMn5aorFbZkTEAAsz93EF1dme.jpg
Pobierz