Wpis z mikrobloga

Elo! Dotarła do mnie karta fizyczna #curve więc mogę napisać kilka słów o niej.
+ kartę można podpiąć do #paypal
+ 5£ za nic na start po zamówieniu karty z moim kodem polecającym (zapraszam po kod na priv, powiem jak nie wydając kasy dostać to 5£)
+ karta fizyczna za darmo
+ Mastercard z funkcją PayPass
+ lepsze kursy niż #revolut (przynajmniej w tygodniu)
+ aż 500£ limitu bez dodatkowej prowizji miesięcznie
+ nie trzeba nic wpłacać na konto w Curve, pobiera z podpiętej polskiej karty, może być pln,usd,eur itp.
+ karta przychodzi w kilka dni, moja szła 4-6 (dopiero po 2 dniach skrzynkę sprawdziłem więc jakoś tak musiała przyjść)
+ spoko design karty, nie ma żadnych numerów na froncie (niżej foto pogądowe)
+ możliwość blokady karty w apce

- nie można aktywować karty curve gdy ma się podpiętą tylko karte revolut
- nie działa z Google Pay
- brak możliwości zmiany limitu karty w apce, chyba trzeba przez czat z obsługą

Link do pobrania apki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imaginecurve.curve.prd
https://itunes.apple.com/gb/app/id1049397112?mt=8
Przy zamawianiu karty trzeba wpisać kod polecający, który otrzymasz na priv gdy do mnie napiszesz.
#zakupyzchin #aliexpress #gearbest #banggood #zakupy
sebask - Elo! Dotarła do mnie karta fizyczna #curve więc mogę napisać kilka słów o ni...

źródło: comment_BKaHPBRPnv3LHy7ERzs9b35e5X43zMfb.jpg

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trollunio: To szybko, ja właśnie zamawiałem w czwartek, więc czekam tylko aż przyjdzie. Btw nie miałeś żadnych problemów z aktywacją, bo słyszałem, że różnie to bywa.
  • Odpowiedz
@woehh Ja w ogóle zrobiłem to trochę inaczej. Zrobiłem sobie kartę fizyczna w apce, zamówiłem i praktycznie od razu dodałem ją do Google pay. Chwilę później chciałem nią zapłacić w automacie, najpierw dwa razy dostałem odmowę, ale później dostałem info z revolut i gpaya, że karta jest aktywowana i faktycznie już później działała. W aplikacji już miałem odblokowanie te wszystkie opcje bezpieczeństwa i nie miałem możliwości śledzenia karty. Więc da się
  • Odpowiedz
@woehh dodałem ją do gpay bez aktywacji w apce Revolut! Ale tak, tak było. Bo karta po stworzeniu w apce jest już aktywna np. do płatności internetowych.
  • Odpowiedz
@sebask: a nie jest tak że płatności zbliżeniowe trzeba odblokować? Ja na karcie z innego banku która nigdy nie płaciłem miałem ten sam komunikat. Po odblokowaniu karty płatnością przez terminal było juz ok
  • Odpowiedz
@sebask: ok. Dzis dostałem kartę. W sumie to nic i tak nie zmienia bo w google pay ustawiona mam donyslna kartę swojego banku

Są gdzieś kursy walut jakie wykorzystuje curve? Czy poprostu wziąć te z Google?
  • Odpowiedz