@Polkopsky: ja bym jej dał mocne -1/10 xd. w dodatku ja bym tego nie liczył stricte za pomocą wyglądu i sparów. znam kilku niebieskich takich co spokojnie mogli by być normikami, ale bieda umysłowa, strach przed ludźmi i pogląd że jedyne co mogą to położyć się i umrzeć, sprawia że są przegrywami ( ͡°ʖ̯͡°)
@Polkopsky: Dokładnie jest tak jak piszesz, nie istnieje coś takiego jak różowy przegryw, to są przeciwieństwa i jedno wyklucza drugie. Urodzić się różowym to już jest wygryw
@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: A więc pytamy różowe czy uważają że pasują do definicji i dlaczego. Jeśli wyjaśnienie będzie satysfakcjonujące uznaje że istnieją proste.
@Imardin: no pasują, tylko że ich rozkład jest bardziej przesunięty w prawo, gdzie przegrywów męskich jest 2,2% w męskim społeczeństwie, w żeńskim społeczeństwie przegrywów jest jakies 0,4-0,6%
@HollyBanana: ja bym przegrywa ogólnie definiował jako biedę umysłową, nienawiść do społeczeństwa i samo przekonanie że nie ma już żadnych szans, a nie stricte wygląd czy to że dostaje atencje :V
@Riannon: @HollyBanana: Ile wazycie, bo w sumie nie przypominam sobie różowej z twarzą 1/10. Większości faceci nie chcą, bo są grube. No chyba, że ja mam jakieś małe wymagania. Zakladalyscie tindera kiedyś?
Komentarz usunięty przez autora
w dodatku ja bym tego nie liczył stricte za pomocą wyglądu i sparów.
znam kilku niebieskich takich co spokojnie mogli by być normikami, ale bieda umysłowa, strach przed ludźmi i pogląd że jedyne co mogą to położyć się i umrzeć, sprawia że są przegrywami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_k8xWGZSrmSheOjwGgPqS2PXsVHOUVGuk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
a co do uśmiechu ( ͡° ͜ʖ ͡°) :
https://funnyjunk.com/Just+smile/funny-pictures/6203998/