@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: w ogóle, czy może istnieć kobieta przegryw ?abstrahując od tego co niektóre różowe sobie myślą, czy wszechświat dopuszcza istnienie kobiety-przegrywa ?( ͡º͜ʖ͡º)
@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: i jak wygląda taka aberracja ? ( ͡°͜ʖ͡°) przecież to musi być najstraszniejsza istota która stąpała po ziemi, nie dość że kobieta to jeszcze przegryw !
@kitav: wbrew temu co inni piszą na prawdę są różowe przegrywy, przeważnie to skrajna bieda połączona z przemocą w domu powoduje coś takiego nie mniej takiej raczej nie uświadczysz na wykopie a szkoda bo być może tym atencjuszkom dało by do myślenia
chociaż jak mi się tak przypomina to chyba kiedyś widziałem taką istotkę, i ona raczej nie miała by sparów, nawet jakby miała tindera ( a wątpie że mieli tak zaawansowaną technologie jak prąd) ( ͡º͜ʖ͡º)
@Marasmeus: to nie do końca tak działa. nawet u niebieski, tylko wybitni badacze tego gatunku zwierząt potrafią zrozumieć procesy ich powstawania ( ͡°͜ʖ͡°)
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
źródło: comment_CCtiKoITjvKAQwp2mBE8l1C0QOcRaUYD.jpg
Pobierzprzecież to musi być najstraszniejsza istota która stąpała po ziemi, nie dość że kobieta to jeszcze przegryw !
Komentarz usunięty przez autora
a już myślałem jak tu zrobić legendę miejską al'a slender man ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jak myślicie zoo chciało by taki obiekt ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chociaż jak mi się tak przypomina to chyba kiedyś widziałem taką istotkę,
i ona raczej nie miała by sparów, nawet jakby miała tindera ( a wątpie że mieli tak zaawansowaną technologie jak prąd)
( ͡º ͜ʖ͡º)
nawet u niebieski, tylko wybitni badacze tego gatunku zwierząt potrafią zrozumieć procesy ich powstawania ( ͡° ͜ʖ ͡°)