Aktywne Wpisy
Mieszkam z dziewczyną. Mieszkanie jest moje, ja płacę rachunki, ja kupuję większość jedzenia. Ona zarabia minimalną krajową (ona pracuje nieregularnie, kilka dni w tygodniu) i swoją pensję przeznacza praktycznie "na siebie".
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
arinkao +93
Jajka w sosie chrzanowym, ziemniaki, duszona na maśle marchewka (ʘ-ʘ)
Bardzo pospolicie, ale przyznać się kiedy ostatnio jedliście jajka z sosem chrzanowym? Ja chyba kilkanaście lat temu na stołówce u mamy w pracy.
Zapomniałam że istnieje takie combo, było pyszne, będę robić częściej ale z rzadszym sosem i z koperkiem który tu bardziej pasuje.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Bardzo pospolicie, ale przyznać się kiedy ostatnio jedliście jajka z sosem chrzanowym? Ja chyba kilkanaście lat temu na stołówce u mamy w pracy.
Zapomniałam że istnieje takie combo, było pyszne, będę robić częściej ale z rzadszym sosem i z koperkiem który tu bardziej pasuje.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#piwo #humorobrazkowy
ech, narobiłeś smaka na perełkę, a mi lodówka pęka w szwach...
Wolę tyskie niż atak chmielu.
Najbardziej lubię książacego lagera i ciechana :D
Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje KRAFCIK. Nie
@NorskArisk: Przez jakieś 3 lata piłem tylko i wyłącznie piwa kraftowe. Browarzyłem często i piwa w okolicach 15-20 złotych nie były wcale rzadkością, więc sumę wydaną na bronksy można oszacować na >10k . Od jakiegoś czasu mi przeszło i jeżeli już się w ogóle czegoś napiję, to jest to Desperados lub właśnie Tyskie. Jeżeli to piwo jest świeże,
@szasznik: W drugą stronę też to działa. Nie hejtujmy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Można pić krafty za 8-10 zł, nie trzeba wydawać 20 zł za butelkę, po prostu trzeba wiedzieć jakie. Druga sprawa jest taka, że polskie piwa koncernowe (albo nie polskie, ale te warzone w Polsce) są tak wodniste, że słabo mi się robi jak sobie przypomnę próbowanie jakiegoś Lecha czy innej perły. No #!$%@?,
Komentarz usunięty przez autora
I potem wychodzą takie kwiatki jak narzekanie, że
Komentarz usunięty przez autora