Aktywne Wpisy
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
bugzer +50
#nieruchomosci
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
Tak jak obiecałem jakieś 30 minut temu zaczynamy część drugą wykreślanki z lekturami. Postarałem sie dopasować lektury, takze mamy kolejne dziesięć lektury ze szkoły średniej i gimnazjum. Oczywiście głosujemy na najgorszą lekturę które są w propozycjach i przepraszam również za dzisiejsze podwójne wołanie, ale chciałem by było trochę ciekawiej i szybciej!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być jutro wołany, mozesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag ---> #wykopowawykreslanka
CZĘŚĆ 2: Zagłosuj na najgorszą lekturę
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @oruniak @Only_Mirko @Rave77 @cqwtg1355 @jebola @eze_von_chiel @SonyKrokiet @SunnO @123x321 @BoskiZenon @Mucholep @Dragomir123 @dart22 @pan_kleks8 @Unakit77 @Merhant @Anon_22100118 @Bukuria @odjatakpawlacz @askadjamamwiedziec @operatorkebaba @Smutny_memiarz @ciastko_z_kremem @kciuk00 @Macaretos @Krawiec995 @shoterxD @jamnig @Psyduck420 @MrKa @
@Xtal: no właśnie nikt xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Xtal: Ale na przykład jakie książki? ;d
Komentarz usunięty przez autora
Książka, która jest lekturą, wiązać ze sobą pewne cele, idee, szczególnie wychowawcze. Powinna zawierać w sobie wzorce, za którymi młodzież jest gotowa podążyć, naśladować ich bohaterów.
I na tym polu, wg mnie, najlepszą lekturą pod tym względem są "Cierpienia młodego Wertera"
Bowiem za każdą #!$%@?ą minutą przerabiania na lekcji tego gówna, coraz mocniej wzbierała we mnie chęć palnięcia sobie w czerep.
wszystkie prawie polackie książki których nikt nie rozumie są do #!$%@? z kanonu lektur
dobra literatura może zmienić młody umysł, nakreślić wartości, zmienić postrzeganie świata, ale jak w kanonie jest taki śmietnik jak na tej grafice to dlatego większość ludzi ma w dupie literaturę. zabić #!$%@? tych ludzi, którzy