Aktywne Wpisy
padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
Bądź 13-letnim chłopakiem, który bawi się w stacji transformatorowej. Razi Cię prąd. Dochodzi do amputacji lewego podudzia i prawego przedramienia.
Dostajesz odszkodowanie za wlasna glupote, dozywotnia rente, a na wlasciciela stacji zostaje nalozona kara.
Wszyscy nagle sie Toba interesuja, odbywasz niesamowite podroze (na oba bieguny, na Kilimandazro, na Elbrus i El Capitan) ze znanymi oraz szanowanymi podroznikami.
W miedzyczasie zakladasz fundacje, masz wlasny program podrozniczy w radio, robia o Tobie film, a na koniec stajesz sie ambasadorem Światowych Dni Młodzieży.
#niepopularnaopinia #bekazpodludzi #takaprawda #oswiadczenie #gownowpis
Przed deszczem. Nie chodzi o to, że wszedł tylko dotknął reką przewody elektryczne... Sąd orzekl, że jak na 13-lat to powinien miec znac podstawowe zasady bezpieczenstwa zwiazanych z urzadzeniami elektrycznymi i tego nie robic.
Był młody, popełnił głupi błąd za który srogo zapłacił. Może ma rentę i rozgłos ale na pewno nikt ale to absolutnie nikt z kompletem kończyn nie chciałby się z nim zamienić, liczy się to co teraz robi.
Dla mnie nie zmienia to faktu, ze 13 lat to już właściwy wiek aby znać wagę niebezpieczeństwa transformatorów.
@jezus_cameltoe: Co robi teraz jest wynikiem tego, co... 'dostal' (powiedzmy tak) po wypadku. Czyli hajs i fejm.
@farmaceut: tak.
A ja nadal wolę mieć 2 ręce i 2 nogi i być biednym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tagi to #jasiumelapodnapieciem i #jasiumelacwel
Na przykład.. Ostatnio oglądałem program o jakimś typie który lubił adrenalinkę no i skończył na wózku. I ten typ mimo tego skończył jakiś trudne studia, ma firme, siano, podróżuje po świecie i ma dziewczynę palce lizać (mimo że "niepełnosprawny" i z twarzy 4/10).
Tak jak już powyżej pisano: nikt by się z nim nie
@farmaceut: jeżeli zwykły 13-latek, był w stanie dostać się do środka stacji transformatorowej, to znaczy, że była źle zabezpieczona i kara dla operatora jak najbardziej zasłużona. Co do głupoty dzieciaka nie będę się wypowiadał.
Komentarz usunięty przez autora
@farmaceut: wiadomo za co ta kara?
@rwz2088
@nikita1
Komentarz usunięty przez moderatora
@Haroldus: i nikt by go do żadnego programu nie wziął bo zdrowi ludzie muszą się wyróżnić czymś wybitnym.