#linux Wyjaśni mi ktoś jak to jest że w linuxach nie trzeba instalować sterowników do kart graficznych, ale grafika jest jakaś wyblakła, jakby było mało kolorów czy coś nie znam się, ale w windowsie obrazki wyglądaja jakoś inaczej ...................................... A tak swoją drogą kto ma linuxa z was?Proszę o screen, bo nie chce mi się wierzyć, że wykopki-tak chwalące linuxa sami siedzą na linuxie, zwłaszcza, że tu nie można złego słowa powiedziec na win10
@polaczyna_i_pijaczyna: w Linuksie od razu są wolne sterowniki do kart, ale do kart Nvidii niewolne (które trzeba doinstalować) są bardziej zaawansowane
A tak swoją drogą kto ma linuxa z was?Proszę o screen, bo nie chce mi się wierzyć, że wykopki-tak chwalące linuxa sami siedzą na linuxie, zwłaszcza, że tu nie można złego słowa powiedziec na win10
Wyjaśni mi ktoś jak to jest że w linuxach nie trzeba instalować sterowników do kart graficznych, ale grafika jest jakaś wyblakła, jakby było mało kolorów czy coś nie znam się, ale w windowsie obrazki wyglądaja jakoś inaczej
......................................
A tak swoją drogą kto ma linuxa z was?Proszę o screen, bo nie chce mi się wierzyć, że wykopki-tak chwalące linuxa sami siedzą na linuxie, zwłaszcza, że tu nie można złego słowa powiedziec na win10
źródło: comment_dlqU39pffJW3As6JoVxxczyEi1OQxh3Y.jpg
PobierzA co to za linux?
@polaczyna_i_pijaczyna: Niech zgadnę, zaraz pewnie wyłapiesz bana za multi...
źródło: comment_4tc5v0BOSHDvcS9hcz9XPQsTZlq5rfP6.jpg
Pobierz