Aktywne Wpisy

Rabusek +6
Troche matematyki przed snem
Dobranoc!
Dobranoc!
Może i Mykoli urwało nogi przy kolejnym błyskotliwym szturmie na pole minowe, ale przynajmniej jego Oksanka wróci na Ukrainę. Razem z Mokebe.
#wojna #ukraina #blackpill #polityka #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpodludzi
#wojna #ukraina #blackpill #polityka #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpodludzi

Java Developer + Spring + Hibernate
- Tworzenie aplikacji webowych
- Znajomość Java 6/8
- Znajomość J2EE: JDBC, Hibernate 5 x, Spring 5 x
- Znajomość Javascript mile widziana
- Znajomość baz danych: Oracle 11G, Cassandra 3
- Znajomość Eclipse i/lub InteliJ oraz Linux RedHat 6/7
- Doświadczenie 3+
- Znajomość j. ang. w stopniu min. bdb B2
- Kontrakt B2B na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia
- Stawka 950-1100 zł netto/dzień
Praca nad różnymi modułami aplikacji, praca również z danymi (silnikiem obliczeniowym), więc część pracy z obliczeniami, wprowadzaniu i aktualizowaniu zmian, utrzymaniówka.
Jednym z wyjść jest pewnie robienie kosztów. Państwo dostanie kasę od Ciebie tak czy siak :/
@poczekaj: nie mam na moment obecny. Zdarzają się w bankowości na UoP, ale nie ukrywam że wtedy to IT najczęściej a nie Risk czy Operacyjne. Riskowe i in. miałam
@Oto_ja: tiaa, ale to dalej grosze przy tych fakturach ;) No i jeszcze samochód, ale MF dobiera się już do leasingu. Tzw rezydencja podatkowa, trzeba siedzieć ponad pół roku żeby tam się rozliczać, gdyby wystarczyła rejestracja to wszyscy by się tak przenieśli, ale us nie oszukasz ;D
Grosze niestety, ale co zrobić? :(