Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Chcę jeszcze raz podziękować wszystkim, którzy nawet w minimalnym stopniu wzięli udział w zbiórce na leczenie mojego syna. Za każdy wykop, za każde pozytywne słowa.
Od czasu zbiórki przeprowadzono u Wojtka kolejny zabieg laseroterapii z powodu retinopatii, wszystko odbyło się bez problemów. Najprawdopodobniej jutro, po pięciu miesiącach i dwóch dniach pobytu w szpitalu Wojtek pojedzie do domu.
To nie koniec leczenia, wraz z żoną przejmujemy obowiązki pielęgniarek.
Wyróżnienie "Pozytywnie Zakręcony", które rozeszło się w nocy, dostały wszystkie osoby, które przyczyniły się do pomocy, chociażby samym wykopem znaleziska:
https://www.wykop.pl/link/4513531/pomoc-dla-synka-wykopowicza-horvath-leczymy-wojtusia/
@pogop @europa89 @marianoitaliano @szalbierz @krasnij @Intelektualista @WuDwaKa @KolegaPatryk @Brajanusz_hejterowy @hehexdlollmao @Marynasz @Anonim71830 @v1lk @TymRazemNieBedeBordo
#wykop #pomagajzwykopem
Jeszcze raz dziękuję, jesteście niesamowici.
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...