Wpis z mikrobloga

@kamieniarz Ingress ma akceptować? Przecież oni wszystko odrzucają, a pokemoniarzom to już nic specjalnie nie będą alceptowali. To kest taka toksyczna grupa ludzi że w ogóle bie powinni wychodzić ze swoich piwnic.
  • Odpowiedz
@Pietzu: Kur przecież teraz przez Ingress się tygodniami czeka jak nie miesiącami na ocenę a co dopiero jak dojdą z poków.
@Exeggcute: Sam gram w Ingressa i oceniam, ale potwierdzam. S----------e w Ingressiarzach jest mocne.
  • Odpowiedz
@taktoto: Problem to jest dlatego, że oceniają w stylu - albo jedna gwiazdka, albo pięć. Kij, że skala jest 1-5 i jak się nie jest pewnym to można nawet te 3 gwiazdki dawać, bo to portalu nie ubije. Ja tak ciągle robię i mam performance na great. Przez to zarąbany OPR, bo zgłasza się po kilka razy, do skutku.
  • Odpowiedz
@Feuforce u mnie ingressa praktycznie nie zgłaszają portali, dopiero grupa pokemonowa zaczęła ogarniać województwo.
Podejrzewam, że opry tych zgłoszeń są w większości spoza województwa.
  • Odpowiedz
@taktoto: Wiesz, mi wyskakują ciągle do oceny z Czech, Słowacji, Węgier, Białorusi, czy nawet Niemiec. Pytanie jaki to na wpływ na oceny też. Z Lublina (dobrze kojarzę?) też kilka widziałem.
  • Odpowiedz
@Pietzu: Wątpię, bo w Ingressie jest jeszcze jako taki porządek z cheaterami w porównaniu z pogo. Pewnie liczą na przypływ graczy w Ingressie jak Prime wyjdzie.
  • Odpowiedz