iRickGrimes
53
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
qbicone
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
279
TrzyraX
@iRickGrimes: O ile prośby co do ubrań dla dzieci jeszcze można zrozumieć (bieda, a nie będą marzły przecież), o tyle prośbę o fryzjera można podpiąć pod #madki
154
Amishia
@iRickGrimes ja wiem co może zmienić w swoim życiu...

76
b.....y
b.....y
A nie pomyśleliście ze może opiekuje się tymi chorymi rodzicami i swoimi hehe szkrabami, a jest samotna albo facet zarabia malo? Obstawiam ze tekst o fryzjerze miał znaczyć bardziej ze nie ma hajsu na głupoty albo czasu. Prosi o ciuchy i opal. A nie o sponsorowanie jej zachcianek.

@ciasta_diva: zrobiła 2 dzieci którym nie jest w stanie zapewnić podstawowych potrzeb i do tego jeszcze dochodzą chorzy rodzice. Głupotę trzeba piętnować.
41
iRickGrimes
@ciasta_diva: Zaraz zaraz, nie ma funduszy na fryzjera od 4 lat. Najstarszy syn ma 4 lata, to co myślała robiąc dzieciaka, a później następnego dzieciaka?
40
dotnetboy
dotnetboy
@iRickGrimes: Na pewno nie myślała o antykoncepcji.
11
analogiczna
analogiczna
@iRickGrimes: a o tysiaku na dzieci z 500+ i pewnie innych darach od losu to gdzie wspomniane? slaba zarzutka czy granie na emocjach?
9
iRickGrimes
@analogiczna: To nie zarzutka, to raczej granie na emocjach, chociaż też nie do końca wierzę w te straszne schorzenia jej rodziców, bo jeżeli byliby serio chorzy, to wspomniałaby co im jest, żeby wzbudzić większe współczucie.
6
robo_bobo
@iRickGrimes: nie rozumiem hejtu... Może kobieta nie jest w stanie pracować, bo ma małe dzieci i schorowanych rodziców. Dzieci nie mają kurtek i butów na zimę, proszą o używane zabawki... Na prawdę nie są to rzeczy z kosmosu. Fryzjer może śmieszny, ale to nie matka pisała to ogłoszenie. Ale programiści 15k maja polew z roszczeniowych madek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
6
Efilnikufesin
@iRickGrimes: Mnie zastanawia, czemu ona nie pójdzie do pracy, zamiast zabierać schorowanym rodzicom pieniądze na leki...
3
yeloneck
3
pauleene
@iRickGrimes: O kurde, ostatni raz u fryzjera byłam przed swoją studniówką, to będzie jakoś z dekadę temu. Ale nie mam gówniaków na utrzymaniu, więc nikt mi nie da pienionszków :(
3
Syn_JankaW
@iRickGrimes: wolę takie prośby i spełnienie ich fizyczne niż dawanie kasy do łapki.
2
iRickGrimes
@TrzyraX: No o to głównie chodzi. Chociaż z tego co tam było napisane, to ona jeszcze ma rodziców, którzy jej pomagają finansowo, dlatego nie rozumiem, dlaczego nie zostawi dzieci i nie pójdzie do pracy. ¯\_(ツ)_/¯
1
sztefn
sztefn
@iRickGrimes nie byłam u fryzjera 7 lat. Dajcie...
1
p.....z
p.....z
@iRickGrimes: w sumie tez nie byłam u fryzjera od kilku lat, dejcie mje
1
natix
Co za ludzie - ale kazda zmora znajdzie swego amatora a skoro bez fryzjera znalazła to po co wyrzucać chajsy w błoto ?
0
ftswwa
0