Aktywne Wpisy

tojapaweu +245
Regularnie widzę narzekanie, że dzisiejsi trzydziestolatkowie „trafili najgorzej w historii”.
Serio? Sam mam 30 lat i uważam, że wręcz przeciwnie, dostaliśmy najlepszy możliwy start.
Dorastaliśmy w idealnym momencie. Mieliśmy dzieciństwo na podwórku, do późnych godzin, bez nosów w telefonach. Jednocześnie wchodziliśmy w świat technologii stopniowo, bez cyfrowego przesytu, który dziś niszczy koncentrację. Gry, filmy, internet, wszystko pojawiało się w tempie, które pozwalało się tym cieszyć, a nie uzależniać.
Byliśmy pierwszym pokoleniem, które mogło normalnie wyjechać
Serio? Sam mam 30 lat i uważam, że wręcz przeciwnie, dostaliśmy najlepszy możliwy start.
Dorastaliśmy w idealnym momencie. Mieliśmy dzieciństwo na podwórku, do późnych godzin, bez nosów w telefonach. Jednocześnie wchodziliśmy w świat technologii stopniowo, bez cyfrowego przesytu, który dziś niszczy koncentrację. Gry, filmy, internet, wszystko pojawiało się w tempie, które pozwalało się tym cieszyć, a nie uzależniać.
Byliśmy pierwszym pokoleniem, które mogło normalnie wyjechać
Mircy w #zwiazki #p0lka #kiciochpyta Jak rozwiązujecie temat podziału kosztów życia w związki. Mam mieszkanie na kredo i oprócz tego czynsz, prąd, gaz, tv plus internet. Myslalem żeby różowa dokładała tysiaka. Ona uważa że połowa rachunków wyłączając z tego kredyt. Ja mam jakieś tam swoje zdanie ale chętnie przeczytam jakie wy macie zanim je napisze

Edit. To faktycznie on XDD przecież na Patronajcie zbierał od widzów na spłatę Mustanga, z tego co patrzyłem jakiś czas temu to hajs tam był jakiś, aż dziw, że go nie stać jednak :D
Inna prawa, że troche racji masz, między innymi temu oglądam go od święta, bo mnie irytować zaczęło ciągle porównywanie z mustangiem i na siłę kręcenie go w każdym kadrze ;-)
@ravau: w sensie z passatem, podniesionym golfem i podniesionym golfem i silnikami z kosiarki albo na gnojówkę? XD
@Atreyu:
Komentarz usunięty przez autora