Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu: Z opisu, bez klikania w film strzelam, że to coś tam Car Fever?

Edit. To faktycznie on XDD przecież na Patronajcie zbierał od widzów na spłatę Mustanga, z tego co patrzyłem jakiś czas temu to hajs tam był jakiś, aż dziw, że go nie stać jednak :D
  • Odpowiedz
@Atreyu: eee, wiesz o tym, że on pewnie wyskoczy z Superb, Kodiaq, albo Karoq? W sensie, że z tymi fabiami/rapidami to raczej heheszki sobie robi? :)

Inna prawa, że troche racji masz, między innymi temu oglądam go od święta, bo mnie irytować zaczęło ciągle porównywanie z mustangiem i na siłę kręcenie go w każdym kadrze ;-)
  • Odpowiedz
@Atreyu: przestałem oglądać po odcinku, w którym powstał jakiegoś używanego jaguara, i przez pierwsze 5 minut spuszczał się że mojego mustang brzmi lepiej, no i jest świetnym autem na daily, note to co dwumiejscowy jag xD
  • Odpowiedz
@Atreyu czasem gdy mam ochotę go obejrzeć, bo temat wydaje się ciekawy to ostatecznie i tak odpuszczam, bo ileż można słuchać porównywania wszystkiego do Mustanga, chwalenia się wydechem i tej jego rozciągniętej do granic możliwości gadki. Zamiast powiedzieć krótko i na temat to produkuje filmy po 30 minut ze wstępem który trwa chyba z 2 minuty (oczywiście wydech corsa w MUSTANGU FAŁ OSIEM to punkt obowiązkowy dla dowolnego filmu)
  • Odpowiedz