- bądź jutuberem - weź w leasing nowego wściekle czerwonego mustanga 5.0 - testuj różne samochody - porównuj dosłownie każdy samochód jaki testujesz do swojego wspaniałego mustanga - gardź biedakami w używanych samochodach - a bo w moim mustangu to... [cytat z każdego filmu jaki publikujesz] - średnio 1 na 5 nowych publikowanych filmów jest tylko i wyłącznie o Twoim wspaniałym samochodzie - jak żona śpi to wchodzisz do garażu i głaszczesz mustanga ~instant boner~ - mustang to hehe prawdziwa motoryzacja - przebij @SpalaczBenzyny w kategorii fascynacji własnym samochodem - podkreślaj jaki to mustang jest zajebisty - uświadamiaj innych kto tu jest królem drogi - wspominałem o tym że mam najlepszy samochód na świecie? - małolitrażowe auta z turbo to nie dla mnie, tylko fał osiem - jeździj trochę ponad rok mustangiem w leasingu jako daily - ch#j k#rwa jednak mnie nie stać i żonie w sumie nie odpowiada - sprzedawaj mustanga - kupuj skodę rapid 1.2 - brak profitu
@ewridejhardtrajning aha, a oba katalogowo i doposażone to jak wyglądają. Superb dalej droższy? Jeśli tak to nie dziwię się, że gość wybrał Forda ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@SpalaczBenzyny: to nie chodzilo o duze koszty. Koles nie jest vatowcem i nie moze przekraczac 200 tys przychodu rocznie, wiec tego jego zbijanie podatku to o kant d--y potluc bo nawet 10 tys / msc nie przekracza
@Atreyu: No k---a, jakbym miał wybierać między mustangiem, a dobrze wyposażonym superbem to nie mam żadnych wątpliwości. Ale wolałbym w tych pieniądzach talismana. Wiesz jaki mustang jest niewygodny?
@Neoplan: taki nowy, czy taki 30 letni? Bo taki nowy jest jak najbardziej cywilizowany do czasu aż nie chcemy w nim wozić trójki dzieci i psa. Dużo wygodniejszy niż wszystkie nowe auta miejskie i kompakty.
Talisman jest super wygodny, ale jak dla mnie nie ma odpowiednich silników. Zasadniczo to auto o zupełnie przeciwnych priorytetach wobec mustanga.
Chciałbym wam tylko przypomnieć, że kupujemy kilkadziesiąt myśliwców F35 które można tak naprawdę dezaktywować z USA. Fakt, nie mają one konkurencji w swojej klasie, ale mimo wszystko xD #usa #trump
- weź w leasing nowego wściekle czerwonego mustanga 5.0
- testuj różne samochody
- porównuj dosłownie każdy samochód jaki testujesz do swojego wspaniałego mustanga
- gardź biedakami w używanych samochodach
- a bo w moim mustangu to... [cytat z każdego filmu jaki publikujesz]
- średnio 1 na 5 nowych publikowanych filmów jest tylko i wyłącznie o Twoim wspaniałym samochodzie
- jak żona śpi to wchodzisz do garażu i głaszczesz mustanga ~instant boner~
- mustang to hehe prawdziwa motoryzacja
- przebij @SpalaczBenzyny w kategorii fascynacji własnym samochodem
- podkreślaj jaki to mustang jest zajebisty
- uświadamiaj innych kto tu jest królem drogi
- wspominałem o tym że mam najlepszy samochód na świecie?
- małolitrażowe auta z turbo to nie dla mnie, tylko fał osiem
- jeździj trochę ponad rok mustangiem w leasingu jako daily
- ch#j k#rwa jednak mnie nie stać i żonie w sumie nie odpowiada
- sprzedawaj mustanga
- kupuj skodę rapid 1.2
- brak profitu
polecam kanał Saturday Car Fever jako jeden z lepszych festiwal żenady na polskim YT
https://www.youtube.com/watch?v=nUGMDgsKW3c
#bekazpodludzi #c---------------a #motoryzacja #samochody
Komentarz usunięty przez autora
Ps. Jestem zbyt leniwy aby samemu sprawdzić katalogi. Sprawdź za mnie i daj znać jeśli ci zależy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SpalaczBenzyny: jeżeli to zmiana sponsorowana to tym bardziej hejt uzasadniony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Neoplan: taki nowy, czy taki 30 letni? Bo taki nowy jest jak najbardziej cywilizowany do czasu aż nie chcemy w nim wozić trójki dzieci i psa. Dużo wygodniejszy niż wszystkie nowe auta miejskie i kompakty.
Talisman jest super wygodny, ale jak dla mnie nie ma odpowiednich silników. Zasadniczo to auto o zupełnie przeciwnych priorytetach wobec mustanga.