Wpis z mikrobloga

- bądź jutuberem
- weź w leasing nowego wściekle czerwonego mustanga 5.0
- testuj różne samochody
- porównuj dosłownie każdy samochód jaki testujesz do swojego wspaniałego mustanga
- gardź biedakami w używanych samochodach
- a bo w moim mustangu to... [cytat z każdego filmu jaki publikujesz]
- średnio 1 na 5 nowych publikowanych filmów jest tylko i wyłącznie o Twoim wspaniałym samochodzie
- jak żona śpi to wchodzisz do garażu i głaszczesz mustanga ~instant boner~
- mustang to hehe prawdziwa motoryzacja
- przebij @SpalaczBenzyny w kategorii fascynacji własnym samochodem
- podkreślaj jaki to mustang jest zajebisty
- uświadamiaj innych kto tu jest królem drogi
- wspominałem o tym że mam najlepszy samochód na świecie?
- małolitrażowe auta z turbo to nie dla mnie, tylko fał osiem
- jeździj trochę ponad rok mustangiem w leasingu jako daily
- ch#j k#rwa jednak mnie nie stać i żonie w sumie nie odpowiada
- sprzedawaj mustanga
- kupuj skodę rapid 1.2
- brak profitu

polecam kanał Saturday Car Fever jako jeden z lepszych festiwal żenady na polskim YT
https://www.youtube.com/watch?v=nUGMDgsKW3c

#bekazpodludzi #c---------------a #motoryzacja #samochody
Atreyu - - bądź jutuberem
- weź w leasing nowego wściekle czerwonego mustanga 5.0
-...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Frazex aha, ale zbliży nie znaczy droższy? Bo kolega napisał, że droższy. Czy definicja tych słów się może ostatnio zmieniła.

Ps. Jestem zbyt leniwy aby samemu sprawdzić katalogi. Sprawdź za mnie i daj znać jeśli ci zależy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
może ta Skoda to właśnie taki dobry deal ze Skodą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ludzie go hejtują za zmianę a może tyle jest hajsu w tle,

@SpalaczBenzyny: jeżeli to zmiana sponsorowana to tym bardziej hejt uzasadniony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Atreyu: No k---a, jakbym miał wybierać między mustangiem, a dobrze wyposażonym superbem to nie mam żadnych wątpliwości. Ale wolałbym w tych pieniądzach talismana. Wiesz jaki mustang jest niewygodny?
  • Odpowiedz
Wiesz jaki mustang jest niewygodny?

@Neoplan: taki nowy, czy taki 30 letni? Bo taki nowy jest jak najbardziej cywilizowany do czasu aż nie chcemy w nim wozić trójki dzieci i psa. Dużo wygodniejszy niż wszystkie nowe auta miejskie i kompakty.

Talisman jest super wygodny, ale jak dla mnie nie ma odpowiednich silników. Zasadniczo to auto o zupełnie przeciwnych priorytetach wobec mustanga.
  • Odpowiedz
@Neoplan: To jakbyś mówił że schabowy jest lepszy od sushi, bo Japończycy nawet ryby nie potrafią usmażyć. To nie konkurencja. Kwestia tylko gustu.
  • Odpowiedz