Wpis z mikrobloga

@MrMate: no to nie rozumiem o co ci chodzi.

kosztuję to tyle, że nie ma sensu. Jedynie jakby z jakimiś Amerykami czy innymi choć raz na miesiąc się dało to by miało sens

Wymiana "z Europami" kosztuje tyle samo co "z Amerykami", więc jak miałoby ci to nadać sensu, skoro nadal byłoby tak samo
  • Odpowiedz
  • 0
@philger Ty chyba nie rozumiesz. Po co mam się wymieniać czymś co już mam z iv 90+. Zostało mi 7 pokemonów do skonczenia pokedexa i ich nikt nie ma w okolicy. Więc opłacałoby mi się dać nawet milion dusta za to. Za resztę bez sensu, ja będę na tym tracił. Zrozumiałeś? Shiny też mam wiekszosc, aloa wszystkie. Więc system działający na 100m mi potrzebny jak...
  • Odpowiedz
@MrMate: nie, nie rozumiem jak można pieprzyć że 100 dustu za wymianę zbędnego komuś poka na takiego, którego chce to drogo i bez sensu, jednocześnie twierdząc że sam za brakujące poki mógłbyś dać milion.

Poszukaj dokładniej albo rozszerz okolicę.
  • Odpowiedz
raczej zachęca do odkopywania kont znajomych, którzy skończyli grę po pierwszym tygodniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dryblas: @KisielBB: albo grali cały czas, ale do tej pory nie ogarnęli korzyści wymian, zwłaszcza podczas trading eventu.

A wystarczyło posłuchać staropolskiego porzekadła: "synek, to trzeba usiąść na spokojnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dryblas: po ponad 800 trade'ach i trafieniu +60 lucky kasztanów, nagle zmienili zasady zabawy. Z tym "stronger' to też nie wiem jak do końca interpretować. Rzadziej będą wpadać z przedziału 69-82 czy ki diabeł?
edit:
ok znalazłem. Teraz gwarantowane staty to 12/12/12. Szkoda, bo moja gardevoir jest upośledzony i ma 10/10/10.
  • Odpowiedz