Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +281
#zwiazki
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie

Moseva +24

źródło: comment_mEIb9gNxuVpCpGhrHEW4iTFIev7HRN2V.jpg
Pobierz@Dryblas kosztuję to tyle, że nie ma sensu. Jedynie jakby z jakimiś Amerykami czy innymi choć raz na miesiąc się dało to by miało sens
charmader starter
venusar 98 iv który ma kilkaset walk z vaporeonami na karku
chansey 93iv
mam max 10 szans na losowanie 1/64,
a chansey mam na 38,5 lv i po jaką cholerę komuś lucky na tak wysokim lv
Jeżeli ktoś costrzyma przez dwa lata to nie bez powodu.
2.Ale ja bym się nie zamieniał na Chansey93iv, na którą wydałem z 250 tysięcy dusta i z 300 candy, chyba na nic.
3. Jedyne poki jakie mi przychodzą do głowy, które mogą być interesujące dla większości, to Gengar z shadow claw,
Nawet ten lucky mi się jakoś nie widzi. Dla mnie wymiany mogłoby być tylko po to by skończyć pokedex, ale nie lepiej zostawić taki szajs;/
2. Ale ja ci nigdzie nie każę. Od początku dowodzę tylko że nie