Wpis z mikrobloga

@philger: no spoko tylko 2 gen weszła w 2017 a to ma dotyczyć poków z lipca i sierpnia 2016, ja zacząłem grac 10 lipca 2016 i ma tylko dziewięć pokemonów z lipca i sierpnia 2016
charmader starter
venusar 98 iv który ma kilkaset walk z vaporeonami na karku
chansey 93iv
  • Odpowiedz
@prezess123123: lucky Vaporeon z szansą 1/64 na 100% jest mniej warty niż byle jaka Larva z niskim iv, których większość aktywnych graczy nałapała trzycyfrowe liczby podczas CD, albo nawet Tyrek z raidu z kiepskim IV dla kogoś kto ma już kilka wymaksowanych? O Chansey nie wspominając
  • Odpowiedz
@philger: mam 1000 evee candy i z 15 vaporeonów, chyba jak każdy kto gra od 2016,
mam max 10 szans na losowanie 1/64,
a chansey mam na 38,5 lv i po jaką cholerę komuś lucky na tak wysokim lv
Jeżeli ktoś costrzyma przez dwa lata to nie bez powodu.
  • Odpowiedz
@philger: 1.Panie, a kto nie ma dobrych wodnych? Jest Kyogre, jest Gyardos, a niedawno był community day z Evee. IMHO wydawanie dusta, nawet 50% mniej, na vapka to marnotrawstwo.
2.Ale ja bym się nie zamieniał na Chansey93iv, na którą wydałem z 250 tysięcy dusta i z 300 candy, chyba na nic.
3. Jedyne poki jakie mi przychodzą do głowy, które mogą być interesujące dla większości, to Gengar z shadow claw,
  • Odpowiedz
  • 0
@philger ale ja je mam. Mój pokedex opiera się na nich, to co mam zmieniać? Brakuje mi regionalnych pokemonów i paru z 3gen. Więc po co nam się zmieniać?
Nawet ten lucky mi się jakoś nie widzi. Dla mnie wymiany mogłoby być tylko po to by skończyć pokedex, ale nie lepiej zostawić taki szajs;/
  • Odpowiedz
  • 0
@tomhet mam po jednej sztuce każdego pokemona. Tylko najwyższe formy mam więcej, więc mimo że gram od początku soki nie mam ani jednego pokemona do wymiany na zasadach jw.
  • Odpowiedz
@prezess123123: 1. Ludzie o których napisałem w drugim zdaniu poprzedniego komentarza, wystarczyło przeczytać. Parę dni temu w 6 graczy nie daliśmy rady Regirockowi, bo poza mną i jeszcze jednym gościem reszta nie mogła zebrać teamu poków z super efektywnymi atakami i słysząc żeby wybierali walczące, roślinne, wodne i ziemne po dłuższych poszukiwaniach pytali czy może być Regirock.

2. Ale ja ci nigdzie nie każę. Od początku dowodzę tylko że nie
  • Odpowiedz