Aktywne Wpisy

flytying +136
źródło: 1000050257
Pobierz
MonazoPL +36
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz

Wołam osoby zainteresowane odpowiedzią na zapytanie wysłane do Pana Wynajmującego Dariusza. Niestety nie mam dobrych wiadomości, bo Pan Wynajmujący Dariusz odpowiedział całe nic pomimo tego, że wiadomość odczytał 49 minut po wysłaniu jej do niego. Myślałem, że może przez całą noc obmyśla plan jak by mi tu d---------ć, ale niestety nie. Cisza.
Wiem, że jesteście zawiedzeni, ja też. Przykro mi, życie nie jest sprawidliwe.
Chciałby ktoś być zawołany jeżeli jednak Pan Wynajmujący Dariusz sklei jakąś odpowiedź w przyszłości?
źródło: comment_v1wsVH3OTwcTv2tY2C8gNtb9dDp0jj9j.jpg
PobierzTo wołam tylko tych co pisali "wołaj".
@wildwood: @polanddanny: @wiewior_s: @Adik2t2: @kola9494: @jamaz: @zapalki: @hetman64: @Lady_Luna: @akumu: @PrawilnyHeniek: @t_grzybek: @gelerth35: @Anaheim: @sgerbwd:
Wołaj
A poza tym myślę że nie odpowiedział dlatego że czyta wypoka i mógł dokładnie wiedzieć że szykuje się szyda z niego ¯\_(ツ)_/¯