Aktywne Wpisy

Piter1489 +337
Jej rodakom np. trafiło się, że mogą zostać rozerwani na froncie przez granat zrzucony z drona ze styropianu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 1000011958
Pobierz
kaczoor +153
źródło: temp_file3894560270093818920
Pobierz

Trzy lekcje religii, a np. polskiego dwie.
Jakaś paranoja.
źródło: comment_ZO6nhBd9AUIET6CZGqFtIOOopRAF8MbC.jpg
PobierzCo innego, gdyby były podane dodatkowe informacje takie jak chociażby imię czy szkoła w której dany nauczyciel uczy. Ale tutaj mamy tylko nazwisko i informację, że jest nauczycielem. Wklepujesz w google hasło "nauczycielka Zawadzka" i na pierwszej stronie masz 7 różnych osób. Wpisanie nawet nazwy
zatem jeszcze raz:
Ale samo nazwisko NIE POZWALA na ustalenie tożsamości przy jakimkolwiek nakładzie kosztów, czasu lub działań.
Ale skoro uważasz, że jest inaczej... Kowalski wskaż proszę konkretnego Kowalskiego o którym tutaj napisałem.
w tym wypadku samo nazwisko wystarczyło na określenie tożsamości nauczyciela przy pewnym nakładzie kosztów, czasu, lub działań,
codziennie napotykam na przedsiębiorców, którzy przecież nie przetwarzają danych, "bo to tylko nazwisko", "bo to tylko email", "bo on tylko wystawia fakturę"...
z mojej strony EOT
wypiłem już kawę i wracam do pracy
Mam tylko nadzieję, że nie bierzesz od ludzi pieniędzy za tę "wiedzę".
Chyba że to Twój :D to wtedy sam interweniuj
Komentarz usunięty przez autora
@szalony-swir: Zacznijmy od tego, ze religii nie powinno byc w szkole.
@sublingual: jeśli na zajęcia chodzi 100% klasy - nie widzę przeszkód.
Szkoda tylko mojego lepka bo na religię nie chodzi i bedzie się snuł po szkole
Komentarz usunięty przez autora
@stan-tookie-1: gorzej, jeśli szkoła jest duża a klas znacznie więcej, niż nauczycieli danego przedmiotu.
Nie da się wtedy, żeby któraś z klas nie miała takiej lekcji w srodku. I to jest przyczyna, a nie wyimaginowane teorie spiskowe typu tej przedstawionej przez @Jarmuzyd
Ułożenie planu lekcji jest raczej skomplikowane i nie