Aktywne Wpisy
Naproksen +993
urarthone +702
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.5% (752)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (96)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.1% (249)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.0% (28)
- Złodziej książek z USA 3.9% (107)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (46)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 4.0% (109)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 49.2% (1344)
Kumpel jest programistą, zarabia jakieś 9k netto. Drugą osobą w tej komedii jest kumpela z mojego rodzinnego miasta.
Kumpela ma męża i dwójkę dzieci. Skończyła studia, bo rodzice mieli parcie na to żeby córeczka miała wykształcenie i dobra prace, ona miała parcie na chlanie i skakanie po #!$%@?, bo panna z małej miejscowości wyjeżdża do wielkiego miasta wiec musi zakosztować życia, w związku z tym poszła na jakiś gownokierunek typu socjologia czy tam wyplatanie koszyków ze specjalizacja obieranie cebuli. Magistra ma? No ma. Ale pracuje w gownosklepie za jakieś 2k netto, bo co wypiła to wypiła, co dupy dała to dała, tylko ze obrany kierunek studiów nie zapewnia w zasadzie niczego poza papierkiem magistra który jest warty tyle co papier toaletowy.
Jej facet to takie jedno ogniwo ewolucji wyżej od osiedlowego sebixa, jego wykształcenie i umiejętności nie pozwalają mu na nic więcej niż #!$%@? w Amazonie.
I ta kumpela prawie eksplodowała z wściekłości jak dowiedziała się ze kumpel sam zarabia 2x tyle co oni razem we dwójkę, I SMIE BYĆ SAM, ŚMIE NIE UTRZYMYWAĆ JAKIEJŚ BIEDNEJ KSIĘŻNICZKI, ZE ŚMIE NIE MIEĆ JESZCZE TRÓJKI DZIECI, W KOŃCU GO STAĆ!
Kurtyna.
#logikarozowychpaskow #heheszki #zwiazki #madki
@dziki: Ostatnio powiedziałem ciotce, która ma dwóch gówniaków, że wole żyć tak jak chce, spełniać marzenia niż całe życie robić na babe i gówniaków, to oburzyła się, jakbym matkę i ojce jej zabił. Głupia torba...
Żony i dziewczyny moich znajomych postrzegają mnie trochę jak murzyna z tamtych czasów, który nie ma swojego właściciela. Łazi sobie taki uśmiechnięty, najedzony i wyspany murzyn gdzie popadnie, i nie dość, że nie musi wracać w nocy na plantację, to jeszcze całą zebraną bawełnę zatrzymuje dla siebie. Co
Nie lepiej,. żebyście wszyscy byli szczesliwi, każdy zgodnie z obrana przez siebie ścieżka? ;)
@dziki: A mnie to tak bawi jak kogoś tak denerwują sprawy innych ludzi, że musi to opisywać XDDDDD
@tomek_27: Dopóki przejmujesz się tym co myślą o Tobie inni dopóty nie jesteś wolny. Prawda jest taka, że ci znajomi to pomyślą o Tobie 5min jak Cię zobaczą, a później zajmą się swoimi problemami. Zauważyłem, że jedynie mama poświęca na myślenie o synu więcej czasu, ojciec,
Mam kilka takich przedstawicieli osiedlowego monitoringu Made in CCCP, gdzie jeden to nawet z balkonu ciągle
Czyli #!$%@? cię, że ktoś mówi komuś jak ma żyć po czym wrzucasz posta z informacją dla tego pierwszego jak ma żyć? Cóż za konsekwencja, milordzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bycie samemu
utrzymuje więcej osób niż to, że oni utrzymują siebie + też płacą podatki (- ewentualne zasiłki i inne).Nie chyba bardziej spokojnej roboty niż korpo